Prin creearea unui cont vei putea face cumparaturile mai rapid, vei fi la curent cu statusurile comenzilor tale, si vei tine evidenta comenzilor efectuate de tine.
Creaza cont nou
Carnea pentru gratar se poate condimenta atat prim marinare in sos sau bait, cat si prin frecare cu condimente, asa numita marinare uscata (dry rub). Marinarea uscata consta in frecarea carnii pe intreaga suprafata cu condimente, introducerea intr-o punga inchisa si pastrarea la frigider 1-2 zile. Daca urmeaza sa fie preparata la cuptor, carnea se lasa cu condimentele pe ea, insa daca o preparati la gratar, excesul de condimente de pe carne trebuie indepartat pentru ca altfel se ard si formeaza o crusta neplacuta pe suprafata carnii.
Acest amestec contine urmatoarele ingrediente: zahăr brut din trestie, usturoi, boia de ardei, sare de mare (12%), chili, sare afumata, ceapa, coriandru, piper, chimion.
Combinatia de condimente si proportia dintre ele face friptura deosebit de aromata si putin picanta si reprezinta o metoda excelenta de preparare a coastelor...