Prin creearea unui cont vei putea face cumparaturile mai rapid, vei fi la curent cu statusurile comenzilor tale, si vei tine evidenta comenzilor efectuate de tine.
Creaza cont nou
Daca la origini gulasul era o simpla tocana de carne si ceapa, acum acest deliciu gastronomic se gaseste in meniurile restaurantelor de lux si reteta a evoluat la o combinatie mai complexa ce poate include cartofi, varza sau ciuperci si condimente ca chimionul, usturoiul si paprika (sau boia), care joaca un rol esential si este nelipsit in orice reteta de gulas. Acest amestec contine tot ce va trebuie pentru a prepara rapid un gulas delicios. Este suficient sa puneti 1-2kg de carne taiata bucati, 1-2kg de rosii , 2-4 cepe dupa gust, tocate marunt, 2-3 linguri din acest amestec si putina apa, fierte la foc mic 90-120 min si aveti gulasul perfect. Se poate folosi carne de vita, oaie, porc sau combinatii, dar se recomanda animal matur.
Ingrediente: boia de ardei, rosii, ceapa, sare fumata, zahar brut din trestie, usturoi, chimen, piper, maghiran, frunze de dafin, cimbru.