Prin creearea unui cont vei putea face cumparaturile mai rapid, vei fi la curent cu statusurile comenzilor tale, si vei tine evidenta comenzilor efectuate de tine.
Creaza cont nou
Carnea salbatica, provenita de la animale vanate, trebuie in general maturata inainte de consum. Pentru accelerarea acestui proces si imbunatatirea proprietatilor gustative si de textura se practica, in plus si marinarea. Aceasta implica pastrarea carnii pentru 3-4 zile intr-o solutie concentrata de otet si condimente care fragezeste musculatura mai dura a animalelor salbatice si inlatura anumite mirosuri specifice (cum ar fi cel de peste al pasarilor de apa).
Acest amestec de condimente este ideal pentru prepararea carnii de vita sau al celei rosii de vanat, atat dupa ce a fost scoasa din bait cat si pentru bait.
Ingrediente :sare de mare (49%), ienibahar, coriandru, piper, bobe de ienupar, mustar, seminte de chimion, cuisoare, patrunjel, scortisoara, frunze de dafin.
Proportia perfecta dintre condimente va scoate in evidenta gustul carnii si va da preparatului final un gust delicios.