Prin creearea unui cont vei putea face cumparaturile mai rapid, vei fi la curent cu statusurile comenzilor tale, si vei tine evidenta comenzilor efectuate de tine.
Creaza cont nou
Grabeste-te! Inca 7 persoane se uita acum la acest produs
Overview
Ceaiul negru japonez, numit „Kocha” in limba japoneza. „Kocha” inseamna de fapt ceai rosu. Este numit dupa culoarea sa, deoarece ceaiul preparat prezi...
Ceaiul negru japonez, numit „Kocha” in limba japoneza. „Kocha” inseamna de fapt ceai rosu. Este numit dupa culoarea sa, deoarece ceaiul preparat prezinta o culoare rosu inchis.
Ceaiul negru japonez este un ceai complet oxidat. Fie ca este numit ceai verde japonez, Matcha sau ceai negru japonez, tot ceaiul provine din aceeasi planta, Camellia sinensis, doar prelucrarea frunzei face diferenta.
Fabricarea ceaiului negru japonez a fost introdusa acum doar 150 de ani in Japonia. Aroma sa bogata arata ca soiurile de ceai japonez sunt capabile sa produca minunate ceaiuri oxidate.
Acest sortiment deosebit este produs in Japonia, in Provincia Shizuoka din frunze tinere, in conditii complet naturale, care i-au catigat calificativul BIO ORGANIC, rezultand un ceai de calitate superioara, dedicat cunoscatorilor.