Prin creearea unui cont vei putea face cumparaturile mai rapid, vei fi la curent cu statusurile comenzilor tale, si vei tine evidenta comenzilor efectuate de tine.
Creaza cont nou
O combinatie inedita de cacao si lapte proaspat de capra, aceasta ciocolata este creatia cunoscutului patiser austriac Johann George Hochleitner. Acesta a inceput productia de ciocolata in anul 2002, in urma ideii unui inovativ fermier de capre. Boabele de cacao din aceasta ciocolata sunt complet naturale, cultivate si procesate prin metode ce i-au castigat certificarea BIO, fara emulgatori sau E-uri. Calitatea sa a fost rasplatita cu medalia de aur la Targul International de Ciocolata si poarta cu mandrie aceasta distinctie sub forma unei dungii aurii pe eticheta, in coltul din stanga sus.
Acest produs se prezinta sub forma unei tablete de ciocolata neagra cu lapte, umpluta generos cu crema delicioasa de amaretto si fistic. Textura fina a ciocolatei se impleteste cu crema bogata rezultand intr-un amestec apetisant, dominat deloc subtil de intensitatea fisticului. Notele de migdala isi fac aparitia la scurt timp dupa, pe masura ce ciocolata se topeste in gura, invaluind papilele in dulceata care lasa in urma sa un puternic post-gust de "as mai vrea o bucata"...
Cacao este originara in zona bazinului amazonian si a jucat un rol deosebit de important in economia si cultura popoarelor din aceste regiuni, fiind cunoscuta si apreciata atat de azteci cat si de mayasi. Chiar daca astazi cea mai mare parte din productia mondiala apartine Africii si Asiei, traditiia milenara ce a oferit lumii cel mai iubit dintre deserturi a lasat o amprenta adanca in viata popoarelor americane si se pot gasi si astazi sate, mai ales in America Centrala, in care oamenii culeg, curata si piseaza manual cacao, cu pietre de macinat, pentru a se bucura de gustul inconfundabil al plantei cunoscute ca "mancarea zeilor".
In the midst of a sleepless night, an innovative Sheep Farmer and a Business Lady came up with a totally new idea: Chocolate made of Sheep milk.
A provisional concept was laid out following the first attempts of the product and a new partner was called in: Mr J. George Hochleitner a well known baker who was very enthusiastic too about producing chocolate with sheep milk. Mr. Hochleitner created the first recipe and contacted Joseph Manner and Co.AG for production on a larger scale.
By August 2002 they celebrated the first production and were delighted by the quality and the unique taste of the Chocolate produced.
Black Chocolate filled with Pistachios and Amaretto Cream, an excelent melange chosen to delight the most demanding tastes..