Ceai Alb White Relax
Efecte benefice ale Ceaiului Alb:
• incetineste procesul de imbatranire al pielii
• ajuta la reducerea nivelului de colesterol
• ajuta le mentinerea igienei si sanatatii orale
• intareste sistemul imunitar
• combate acneea si are un puternic rol anticelulitic
Disponibilitate: În Stoc
Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 199 de RON
Cod produs: W 113
Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?
Descriere
Ceaiul alb provine din muguri si frunze de ceai imature care sunt culese cu putin timp inainte ca mugurii sa se fi deschis complet. Frunzele si mugurii sunt lasati sa se usuce la lumina naturala a soarelui. Numele provine de la firele de par fin alb-argintiu pe mugurii nedeschisi ai plantei de ceai, care confera plantei un aspect albicios. Bautura in sine nu este de culoare alba sau incolora, ci de culoare galben deschis si delicata la gust.
Ceaiul alb este renumit pentru "Pekoe", fire de par albe fine care ii acopera frunzele. Mugurii de ceai au o culoare verde-gri, iar frunzele de ceai sunt de culoare galben-verzui pal, cu un gust subtil, dulce. Considerat a fi punctul culminant al ceaiurilor din China, acesta este produs in principal in zonele Fuding, Zhenghe, Songxi si Jianyang din provincia Fujian. Fara nici un procedeu de rulare sau prajire, ceaiul alb este unic in gustul si aspectul sau.
Ceaiul alb este considerat a fi cea mai veche forma de ceai descoperita in China, acest lucru bazandu-se pe faptul ca procesarea sa consta, in esenta numai in uscarea frunzelor, si deci trebuie sa fi fost primele metode folosite de utilizatori pentru a permite mugurilor sa fie depozitati dupa ce au fost culesi.
Ceaiul alb a fost produs pentru prima data in zona Fuding din provincia Fujian, si apoi s-a extins la zonele Shuiji si Zhenghe din apropiere. Cele mai vechi tipuri de ceaiuri albe cultivate in aceste zone au fost Silver Needle, White Peony, si apoi mai tarziu Gongmei si Shoumei.
Ceai alb, menta creata, cassia (scortisoara), fulgi de morcov, boboci de trandafir galben, frunze de canepa, frunze de buchu, bucati de kiwi , mere .....
Gust placut de rodie, mure si kiwi.
Temperatura | Dozaj | Timp Infuzare |
![]() |
![]() |
![]() |
80℃ | 2 masuri | 2 minute |
Preparare: pentru fiecare cana de 250ml se pune 2 masuri de mix, in apa la 80℃ si se lasa la infuzat 2 minute.
Ambalare: punga cu clips pentru resigilare.
Daca ti-a placut acest produs, scrie-i o recenzie
Nota: Bun
Introduceti codul din imagine in caseta de dedesubt: