Prin creearea unui cont vei putea face cumparaturile mai rapid, vei fi la curent cu statusurile comenzilor tale, si vei tine evidenta comenzilor efectuate de tine.
Creaza cont nou
Usturoiul este un ingredient de baza al bucatariei romanesti, dar nu numai, el fiind nativ in zona central-asiatica, cunoscut si consumat din antichitate de egipteni si greci. Murat, pisat, mancat ca atare sau in diverse sosuri sau mujdeiuri, usturoiul este nu doar foarte versatil ci si foarte gustos si, in plus, se pare ca utilizarea sa ca planta medicinala are mai mult decat un sambure de adevar. Chiar daca este cunoscut mai degraba ca antibiotic natural si antiseptic (usturoiul a fost folosit in lunga istorie a umanitatii plina de conflicte militare si in ambele razboaie mondiale pentru tratarea infectiilor), mai multe studii de specialitate din mai multe tari, desfasurate in ultimul deceniu au scos in evidenta incidenta mai scazuta a mai multor tipuri de cancer ce afecteaza tractul digestiv si prostata, in randul consumatorilor de usturoi. Nu in ultimul rand, usturoiul este un foarte bun conservant natural, atat pentru carnea rosie cat si pentru peste, pastrandu-si proprietatile anti-microbiene la temperaturi pe small;">°C