Suport din Fonta

Suport din Fonta
Cod produs: 17-204

Livrare Expres: Gratuita
Estimare Livrare, Marţi, 03 oct.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
294,00 Lei

Grabeste-te! Inca 7 persoane se uita acum la acest produs
Overview

Iwachu este de mai bine de 100 de ani cel mai renumit producator japonez de vase de fonta. Piesele sunt manufacturate dupa procedee vechi de sute de a...

Iwachu este de mai bine de 100 de ani cel mai renumit producator japonez de vase de fonta. Piesele sunt manufacturate dupa procedee vechi de sute de ani si apreciate la scara mondiala, atat pentru calitatea materialelor cat si a designului. Acest model este decorat cu migala cu motive traditionale ce simbolizeaza frunzele de artar. Asocierea dintre fonta, un metal aspru, greu si rece si frunze, care simbolizeaza Fericirea, Prosperitatea si bineinteles Viata, creeaza un contrast simbolic placut si face aceasta fiesa foarte usor de incadrat intr-o ambianta cu elemente naturale.. 

De-a lungul istoriei Frunza a fost des folosita ca motiv decorativ, dar si ca reprezentare a gloriei si obiect de veneratie. Frunza a fost de asemenea obiectul ales de Adam pentru a constitui primul articol vestimentar, devenind prin asta simbol pentru eliberarea spirituala si adevar. Grecii ii decorau pe cei mai vrednici dintre ei, castigatorii Jocurilor Olimpice, cu o coroana din frunze verzi de maslin, simbol al vitalitatii si nemuririi..


Detalii Produs

  • Diametru: 13.8 cm
  • Suport din fonta japoneza

Instructiuni

  • Nu se poate curata in masina de spalat vase
  • Nu se poate folosi in cuptorul cu microunde

Garantie

Garantam ca acest produs este original si Compania "Livada Cu Ceai" este autorizata sa comercializeze acest produs, fiind Unic Importator pe Romania.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie