Ceainice Traditionale Japonia

In mod traditional, Ceainicele de Lut Japoneze se lucreaza manual din lut natural, nu din amestecuri artificiale. Particulele metalice din lutul amestecat sunt obtinute prin zdrobire sau malaxare si sunt mai mari decat particulele naturale, ceea ce le face sa aiba o temperatura de topire mai scazuta. In timpul coacerii se topesc si prin racire devin aproape inerte chimic, rezultand intr-o interactiune mult mai lenta cu ceaiul. Particularitatea ceainicelor din lut este tocmai interactiunea dintre ceai si mineralele din lut, care prin consumarea repetata a acealuiasi tip de ceai in acelasi ceainic ii dau o savoare specifica, desavarsind gustul ceaiului, ceea ce face ca lutul natural sa fie net superior din acest punct de vedere, chiar daca vizual nu exista diferente notabile.

Ceainice Traditionale Japonia
  1. JAPONIA
  2. Ceainice Traditionale Japonia
Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)


Ceainice, Traditionale, Japoni