Cutie pentru Ceremonia Ceaiului Natsume Rosie

Cutie pentru Ceremonia Ceaiului Natsume Rosie
Cod produs: 00441

Livrare Expres: Gratuita
Estimare Livrare, Vineri, 05 iun.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
381,00 Lei

Grabeste-te! Inca 10 persoane se uita acum la acest produs
Overview

Cutiile de ceai pentru servire au aparut cel mai probabil in China in jurul anului 1800 si erau initial rectangulare, facute din portelan pictat de ob...

Cutiile de ceai pentru servire au aparut cel mai probabil in China in jurul anului 1800 si erau initial rectangulare, facute din portelan pictat de obicei in culorile alb si albastru. Modelele ulterioare au adoptat o gama cromatica mult mai variata si materiale mai diverse, incluzant lemn, cupru, carapace de testoasa sau chiar argint, cu lemnul fiind predominant. Dintre tarile europene, Olanda s-a remarcat pentru calitatea, eleganta si estetica pieselor, mai ales in secolul 19. Tot atunci, forma a inceput sa se indeparteze de cilindru, adoptand de obicei forma de cutie cu doua sau trei compartimente, cel din centru fiind rezervat pentru zahar.

Natsume este unul dintre accesoriile folosite in Ceremonia Ceaiului. Este folosit pe post de recipient pentru ceaiul pudra cu granulatie foarte fina. Este facut din plastic, lemn artificial sau lemn natural, deseori decorat cu motive specifice si lacuit. In functie de materiale si finisaje poate fi un accesoriu foarte pretuit, ce contribuie cu estetica sa la atmosfera generala a ceremoniei, devenind prin asta mai mult decat un simplu obiect.

Acest produs este facut in Japonia, pictat cu motive traditionale organice in auriu, iar materialul de constructie este un plastic special. Dimensiunile de 6.5cm inaltime si 6cm diametru fac acest accesoriu suficient de incapator pentru un numar mare participanti, ce pot fi uneori prezenti la astfel de ritualuri.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie