Amestecator pentru Ceai Matcha - Chasen 120

Amestecator pentru Ceai Matcha - Chasen 120
Cod produs: 00332

Livrare Expres: 18 Lei
Estimare Livrare, Vineri, 10 apr.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
129,50 Lei

Grabeste-te! Inca 11 persoane se uita acum la acest produs
Overview

Matcha se prepara cu Chasen-ul de sute de ani, si acesta este motivul pentru textura sa cremoasa si spumoasa. Aceasta ustensila este indispensabila pe...

Matcha se prepara cu Chasen-ul de sute de ani, si acesta este motivul pentru textura sa cremoasa si spumoasa. Aceasta ustensila este indispensabila pentru prepararea Ceaiului Matcha. Cheasen-ul se lucreaza dintr-o singura bucata de bambus afumat, proaspat sau uscat si, atat numarul cat si grosimea perilor variaza in functie de ceaiul consumat. Intrucat bambusul din care este produs creste natural, acesta poate avea zgarieturi sau defecte si revine mainii experte a artistului care il creeaza sa scoata in evidenta aceste proprietati si sa-i sublinieze frumusetea si unicitatea.
 

Pentru a prepara Ceai Matcha, acesta se amesteca cu Chasen-ul intr-un bol, cu miscari rapide, in zig-zag, pana apare un strat de spuma la suprafata, insa fara a aplica foarte multa forta, pentru a nu freca varfurile perilor de fundul bolului si a le degrada prematur.
 

Un Chasen nou va avea varfurile indoite si perii din centru stransi la un loc, insa pe masura ce este folosit, varfurile se vor indrepta iar perii din centru se vor rasfira. Pentru a va ingriji Chasen-ul, curatati-l dupa fiecare utilizare si pastrati-l intr-un loc uscat, in mod ideal pe un suport specializat, pentru a-i proteja integritatea si a-l feri de mucegai. Cutia in care vine ambalat nu este potrivita pentru depozitarea Chasen-ului.

 

Detalii Produs

  • Dimensiuni: 0.11m, diametru 0.055m
  • Material: bambus
  • Numar peri: 120

 

 

Matcha tea has been prepared wsing a bamboo whisk(chasen) for hundreds of years, which is what gives the tea its creamy and frothy texture. The bamboo whisk is an essential component in the matcha tea ceremony. The chasen is made by hand; the tines are painstakingly cut from one bamboo stalk and than carved into shape. The art of making these whisks is exclusive to specially trained craftsmen. Their knowledge has been passed down through generations. It is not possible to manufacture the bamboo whisk by machine, which is what makes each product unique.

The Chasen is made from sustainable raw materials and are designed to create perfectly frothy matcha. To accompany the bamboo whisks, we have a wide range of artisan matcha bowls. Our bamboo whiske also make the perfect gift as part of a set when combined with an organic matcha tea bowl from our online shop.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie