Ceai de plante Moringa

Ceai de plante Moringa
Cod produs: X 146

Livrare Expres: 18 Lei
Estimare Livrare, Miercuri, 11 dec.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
29,75 Lei

Grabeste-te! Inca 10 persoane se uita acum la acest produs




​Efecte benefice ale Infuziilor de plante:

  sunt bogate in antioxidanti
  au un aport substantial de vitamine si minerale esentiale
  ajuta le mentinerea unui sistem digestiv sanatos
  in functie de plantele continute, au efecte dintre cele mai variate, tonifiante, relaxante, curative..

Originara din Asia si Africa, Moringa Oleifera apartine familiei Moringacea. Este cunoscuta sub multe denumiri, precum copacul-hrean, copacul-copan si copacul kelor. Toate partile componente ale plantei Moringa – rasina, fructe, frunze, scoarta, radacina, seminte si ulei de seminte – au fost utilizate in tratarea diferitelor boli, inclusiv a celor cardiovasculare, a tulburarilor si inflamatiilor gastrointestinale, dupa cum reiese dintr-un articol din 2007 publicat in revista „Phytotherapy Research”.

Aceasta planta, moringa, ce poate fi considerata un aliment complet, contine cantitati mari de proteine, toti cei opt aminoacizi esentiali, o gama larga de vitamine si minerale si o multime de fitonutrienti si alti antioxidanti puternici in combaterea bolilor. Ce inseamna aminoacizi esentiali? Adica nu pot fi produsi de organismul uman si trebuie sa ne preocupam sa avem o alimentatie echilibrata si diversificata din care sa ii luam.

Cand sunt uscate, frunzele de Moringa au proprietati antioxidante care pot fi de ajutor in lupta cu bolile cardiovasculare si Alzheimer. Frunzele contin peste 40 de tipuri de antioxidanti, inclusiv carotenoizi, zinc, seleniu, crom, vitaminele B, C, D, A si K. De asemenea, frunzele de Moringa contin 36 de compusi antiinflamatori, printre care calciu, cupru, clorofila, omega-3, omega-6, omega-9 si sulf, care sunt prezenti in mod natural in compozitia plantei.

Pentru mai multe informatii despre aceste plante, puteti vizita acest articol de pe blogul Livada cu Ceai.

 

Temperatura Dozaj Infuzare
temperatura dozaj timp
100ºC 1 lingura / 1 L 5-8 minute


Preparare: pentru fiecare 1 L de infuzie se pune aproximativ 1 lingura de mix, in apa la 90-100ºC si se lasa la infuzat 5-8 minute. Dupa infuzare, se consuma legumele in salata sau ca atare...

Ambalare: punga cu clips pentru resigilare.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie