"Japan Daily " - Ceai Verde Bio Organic Japonia - "Kukicha Yuzu"

"Japan Daily " - Ceai Verde Bio Organic Japonia - "Kukicha Yuzu"
Cod produs: reprezentanta2

Livrare Expres: 18 Lei
Estimare Livrare, Vineri, 30 sep.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
32,48 Lei

Grabeste-te! Inca 6 persoane se uita acum la acest produs
Overview

Ceaiul verde Japonez "Kukicha Yuzu" este un ceai verde clasic, cu o consistenta usoara, racoritoare. Pentru a crea acest Ceai s-au folosit tulpinile ...

Ceaiul verde Japonez "Kukicha Yuzu" este un ceai verde clasic, cu o consistenta usoara, racoritoare.

Pentru a crea acest Ceai s-au folosit tulpinile si frunzele plantei de Ceai, "Camellia Sinensis", la care s-au adaugat bucati si coaja de Yuzu. Astfel am obtinut un ceai perfect pentru orice moment al zilei cu o aroma usor citrica. Yuzu este citricul traditional japonez, care aminteste de un grapefruit mai dulce.

Acest ceai permite infuzare multipla. La prima infuzare este bine sa folosim o temperatura mai scazuta, de 70℃, iar pentru infuzarile ulterioare se poate folosi o temperatura mai ridicata, dar nu mai mult de 80℃. Pentru rezultate ideale, recomandam sa experimentati cu temperatura si timpul de infuzare pentru a obtine efectul dorit. Asemeni altor ceaiuri japoneze, dupa prima infuzare, concentratia de teina scade simtitor. Datorita procesului de productie si conditiilor speciale de stocare, acest ceai se produce in cantitati limitate si Livada cu Ceai procura acest ceai direct de la fermierii japonezi, prin licitatie, fara intermediari, ceea ce garanteaza o calitate superioara si, de asemnea, un pret mai mic. Deoarece nu este rebrand-uit sau reambalat de catre intermediari, ceaiul este proaspat, bogat si savuros.

Acest sortiment deosebit este produs in Japonia, in Provincia Shizuoka din frunze tinere, in conditii complet naturale, care i-au catigat calificativul BIO ORGANIC, rezultand un ceai de calitate superioara, dedicat cunoscatorilor.


Tipul Produsului: Ceai Verde Kukicha si bucati de Yuzu 

Specialitate : Ceai Verde Japonez

Invechire: Frunze culese recent

Textura: Frunze si tulpina de Ceai verde si yuzu

Tip de Procesare : Aburit, Uscat, Amestecat

Gust : Aroma delicata, citrica

Origine : Japonia

Cultivare : Neumbrit.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie