"Japan Daily" - Ceai Verde Bio Organic Japonia - "Gabalong"

"Japan Daily" - Ceai Verde Bio Organic Japonia - "Gabalong"
Cod produs: reprezentanta4

Livrare Expres: 18 Lei
Estimare Livrare, Vineri, 27 mai.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
24,98 Lei

Grabeste-te! Inca 10 persoane se uita acum la acest produs
Overview

Ceaiul verde Gabalong a fost dezvoltat în Japonia ca un ceai special pentru sanatate supus unui proces de fabricație unic. Ceaiul verde Gabalong are u...
Ceaiul verde Gabalong a fost dezvoltat în Japonia ca un ceai special pentru sanatate supus unui proces de fabricație unic. Ceaiul verde Gabalong are un continut extrem de ridicat de aminoacizi speciali GABA (de până la 50 de ori mai mult decat ceaiul verde normal si alte alimente). Ingredientele ceaiului verde Gabalong actioneaza intr-un mod sinergic creand beneficii foarte puternice pentru sanatate, in special impotriva hipertensiunii arteriale, a insomniei si a stresului. In plus, este, de asemenea, foarte util in imbunatatirea concentrarii, combaterea oboselii, cresterea masei musculare, pierderea grasimilor, sensibilitatea mai mica a durerii, sustinerea ficatului, diabetului, leucemiei si multe altele. Ceaiul special completeaza si actioneaza pentru a spori numeroasele alte efecte remarcabile ale ceaiului verde. Pe langa calitatile sale bune, are si un gust foarte popular de nuci.

Acest ceai permite infuzare multipla. La prima infuzare este bine sa folosim o temperatura mai scazuta, de 70℃, iar pentru infuzarile ulterioare se poate folosi o temperatura mai ridicata, dar nu mai mult de 80℃. Pentru rezultate ideale, recomandam sa experimentati cu temperatura si timpul de infuzare pentru a obtine efectul dorit. Asemeni altor ceaiuri japoneze, dupa prima infuzare, concentratia de teina scade simtitor. Datorita procesului de productie si conditiilor speciale de stocare, acest ceai se produce in cantitati limitate si Livada cu Ceai procura acest ceai direct de la fermierii japonezi, prin licitatie, fara intermediari, ceea ce garanteaza o calitate superioara si, de asemnea, un pret mai mic. Deoarece nu este rebrand-uit sau reambalat de catre intermediari, ceaiul este proaspat, bogat si savuros.

Acest sortiment deosebit este produs in Japonia, in Provincia Shizuoka din frunze tinere, in conditii complet naturale, care i-au catigat calificativul BIO ORGANIC, rezultand un ceai de calitate superioara, dedicat cunoscatorilor.


Tipul Produsului: Ceai Verde Gabalong

Specialitate : Ceai Verde Japonez

Invechire: Frunze culese recent

Tip de Procesare : Aburit, Uscat, Amestecat

Gust : Aroma delicata

Origine : Japonia

Cutivare : Neumbrit.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie