"Japan Daily" - Ceai Verde Bio Organic Japonia - "Bancha"

"Japan Daily" - Ceai Verde Bio Organic Japonia - "Bancha"
Cod produs: reprezentanta3

Livrare Expres: 18 Lei
Estimare Livrare, Miercuri, 29 mar.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
32,98 Lei

Grabeste-te! Inca 8 persoane se uita acum la acest produs
Overview

Frunza mare si verde, cu o tenta maronie. Bancha poate contine si tulpini. Frunzele sunt mai mari decat cele de Sencha, culese din a doua infrunzire d...
Frunza mare si verde, cu o tenta maronie. Bancha poate contine si tulpini. Frunzele sunt mai mari decat cele de Sencha, culese din a doua infrunzire de vara pana toamna. Gustul este placut si favorabil digestiei. Reprezinta ceaiul clasic de zi cu zi al japonezilor. Este potrivit si copiilor datorita continutului mic de teina si a mineralelor naturale, calciu, fier, vitamina A, niacina. Bancha se mai numeste ceaiul de 3 ani pentru ca doar plantele de pana la trei ani sunt folosite. Se cunosc 22 de tipuri de calitati de Bancha.

Acest ceai permite infuzare multipla. La prima infuzare este bine sa folosim o temperatura mai scazuta, de 70℃, iar pentru infuzarile ulterioare se poate folosi o temperatura mai ridicata, dar nu mai mult de 80℃. Pentru rezultate ideale, recomandam sa experimentati cu temperatura si timpul de infuzare pentru a obtine efectul dorit. Asemeni altor ceaiuri japoneze, dupa prima infuzare, concentratia de teina scade simtitor. Datorita procesului de productie si conditiilor speciale de stocare, acest ceai se produce in cantitati limitate si Livada cu Ceai procura acest ceai direct de la fermierii japonezi, prin licitatie, fara intermediari, ceea ce garanteaza o calitate superioara si, de asemnea, un pret mai mic. Deoarece nu este rebrand-uit sau reambalat de catre intermediari, ceaiul este proaspat, bogat si savuros.

Acest sortiment deosebit este produs in Japonia, in Provincia Shizuoka din frunze tinere, in conditii complet naturale, care i-au catigat calificativul BIO ORGANIC, rezultand un ceai de calitate superioara, dedicat cunoscatorilor.


Tipul Produsului: Ceai Verde Bancha

Specialitate : Ceai Verde Japonez

Invechire: Frunze culese recent

Tip de Procesare : Aburit, Uscat, Amestecat

Gust : Aroma delicata

Origine : Japonia

Cutivare : Neumbrit.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie