PRODUSELE NOASTRE SUNT 100% ORIGINALE


Atat ceaiurile cat si accesoriile comercializate sunt originale.

LIVADA CU CEAI comercializeaza ceai, cafea si accesorii de cea mai buna calitate. Produsele sunt furnizate de mari producatori de renume autorizati: Jameson&Taylor, Iwachu

Cu experienta in domeniu pe piata romaneasca de mai bine de 8 ani de zile, va garanatam servicii de calitate si produse excelente, la preturi competitive.


SCHIMBARE PRODUSE


Toate coletele expediate de LIVADA CU CEAI sunt atent ambalate si verificate inaintea expedierii.

Totusi, in eventualitatea in care produsul achizitionat este deteriorat, nefunctional, are lipsuri sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un alt produs nou, cu conditia notificarii in scris prin e-mail (inclusiv atasand o poza a produsului) sau prezentarea clientului la sediul nostru cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Schimbarea este valabila doar daca :

Clientul LIVADA CU CEAI poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

 • Produsele prezinta deteriorari severe care le fac neconforme;
 • Produsele livrate sunt diferite (specificatii, cantitate, etc) fata de comanda plasata. Fac exceptie variatiile ce pot aparea din cauza procesului manual de fabricatie, care nu afecteaza functia produsului
 • Produsele prezinta defecte de fabricatie
 • Clientul s-a retras din contract in termenul de 14 zile (30 zile LIVADA CU CEAI) prevazut la art. 9 din OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative
 • produsul in cauza nu este unul varsat
 • produsul a fost achizitionat de pe site-ul www.livadacuceai.ro.

LIVADA CU CEAI poate oferi acoperirea tuturor costurilor de livrare pentru produse returnate (atat la livrare cat si la returnare indiferent de motivul returnarii) ca si procedura de fidelizare, iar returul se solicita si proceseaza prin sectiunea Contul meu de pe www.livadacuceai.ro. In cazul in care Clientul foloseste alt curier sau alte modalitati de livrare (posta, personal) se va aplica art 13 alin 3 si art 14 din Ordonanta De Urgenta nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.


Inainte de expirarea perioadei de retragere, Clientul informeaza LIVADA CU CEAI cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, Clientul poate alege una dintre urmatoarele variante:

 • de a folosi modelul de formular de retragere disponibil pe site-ul LIVADA CU CEAI in sectiunea Retur;
 • de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract.

Clientului care a notificat LIVADA CU CEAI, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire au fost returnate sau inmanate catre LIVADA CU CEAI sau unei persoane autorizate de LIVADA CU CEAI sa receptioneze produsele (de obicei firma de curierat rapid indicata in formularul de Retur de pe www.livadacuceai.ro), fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 30 zile de la data la care acesta a comunicat LIVADA CU CEAI decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt expediate de Client inainte de expirarea perioadei de 30 zile impachetate corespunzator pentru protejarea pe durata transportului si in ambalajul original.

Clientul LIVADA CU CEAI nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

 • In cazul in care cererea de returnare are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 30 zile prevazute, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
 • In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
 • In cazul in care produsele au fost confectionate dupa specificatiile prezentate de Client sau personalizate in mod clar.
 • In cazul in care au fost comandate si livrate produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Client (aceste produse sunt marcate in prezentare ca produse nereturnabile).
 • In cazul in care au fost comandate si livrate produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.
 • Membrul/Clientul va fi informat in e-mailul de plasare a comenzii daca acesta este returnabil sau nu si daca exista costuri in caz de retur. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit. Cutiile si ambalajul de protectie sunt considerate ca o parte a produsului.


* Clientul poate de asemenea sa aduca produsul in punctul de desfacere LIVADA CU CEAI din incinta complexului comercial Baneasa, evitand astfel taxele de transport

** Intrucat produsele varsate nu pot fi reintorduse in circuitul comercial datorita riscurilor de sanatate si igiena, iar legislatia romaneasca in vigoare le mentioneaza ca exceptii de la regula de retragere dintr-un contract comercial la distanta sau efectuat in afara unui spatiu comercial, LIVADA CU CEAI nu poate accepta returul sau schimbarea niciunui produs varsat achizitionat prin intermediul platformei www.livadacuceai.ro.


GARANTII


LIVADA CU CEAI respecta prevederile de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si niciun membru nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Garantia se aplica conditiilor normale de utilizare si este valabila numai pentru produsele achizitionate si platite de Client de la LIVADA CU CEAI. Produsele beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003 sau daca in prezentarea produsului este precizat un termen extins de garantie se aplica termenul mai lung. Raspunderea LIVADA CU CEAI, conform prevederilor art. 9-14 din Legea 449/2003, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. Garantia presupune rambursarea valorii pentru produsele neconforme pentru care Clientul notifica comerciantul in scris in termenul legal; LIVADA CU CEAI nu inlocuieste si nu repara produsele defecte sau neconforme. Produsele neconforme redevin proprietatea LIVADA CU CEAI. Clientul nu este indreptatit la despagubiri sau penalitati pentru produsele neconforme si prin plasarea comenzii declara ca accepta sa primeasca contravaloarea produselor si transportului in cazul lipsei de conformitate.

Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate atat pe site cat si in scris in cadrul documentul-lista tiparit pe verso AWB. Clientul este obligat sa pastreze acest document-lista si sa respecte indicatiile de pe acesta. Informatii cu privire la termenii si conditiile de garantie LIVADA CU CEAI si instructiunile de utilizare generale a diferitelor tipuri de produse pot fi predate Clientului si ca un document disponibil la adresa www.livadacuceai.ro, prin e-mail, sau sub forma unei brosuri introdusa in fiecare colet (de la caz la caz). Daca aceste informatii nu au parvenit Clientului acesta le poate obtine oricand prin solicitare telefonica sau e-mail catre office@livadacuceai.ro