Gaiwan cu Bambus


Preţ: 298,00 RON 298.00




Disponibilitate: În Stoc

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 199 de RON

Cod produs: travel g03

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?

Ne poti suna la
0762 454 414
Lu - Vi: 10:30-21:00
Lasa-ne nr. de telefon
Te sunam noi!
Lu - Vi: 10:30-21:00
Vrei sa ne trimiti
un email?
Lu - Vi: 10:30-21:00

Descriere

Acest gaiwan este lucrat si pictat manual, cu imagini reprezentand planta de bambus, iar capacul este decorat cu un pestisor de portelan. Fiind o planta tehnica ce a jucat un rol foarte important in activitatea oamenilor de-a lungul timpului, bambusul este incarcat de simbolim. Elasticitatea sa sugereaza flexibilitatea mintii, dar si capacitatea de a merge mai departe in pofida greutatilor, de a progresa si de a invata din greseli. Aparenta sa fragila, care insa rezista cu brio intemperiilor, sugereaza ca puterea nu e intotdeauna in lucrurile evidente, iar goliciunea sa interioara ne aminteste sa nu fim prea plini de noi insine, caci se spune ca pentru a invata trebuie intai sa te eliberezi de preconceptii. Vorba unui vechi proverb, o cupa deja plina nu mai poate fi umpluta...

Bol chinezesc cu capac si farfurioara, inventat in timpul dinastiei Ming si ramas de atunci cel mai popular instrument pentru facut ceai in China, gaiwanul este folosit atat la prepararea infuziilor (mai ales in cazul ceaiurilor ce necesita mai multe infuzii scurte) cat si la consumul ceaiului. Maestrul Lu Yu scria ca acest vas trebuie sa fie suficient de mare pentru a acomoda ustensilele si actiunile infuzarii, dar suficient de compact pentru a putea fi tinut confortabil in mana in timpul consumului. Aceasta descriere este destul de liberala si gaiwane se produc astazi in dimensiuni foarte variate. In mod traditional, ceaiul se consuma direct din gaiwan, folosind capacul pentru a tine frunzele deoparte. Capacul poate fi de asemenea folosit pentru amestecare, iar farfurioara este deosebit de utila atunci cand infuzia preparata are temperatura mai mare, insa de obicei gaiwanul se foloseste pentru ceaiuri mai delicate, ce necesita temperaturi de infuzare mai reduse. Gaiwanul este cel mai potrivit pentru prepararea ceaiurilor oolong si Pu Erh datorita proprietatilor aceastor ceaiuri de a putea fi infuzate de mai multe ori.

Dimensiunile reduse si modul facil de operare fac ca gaiwanul sa fie de asemenea unul dintre cele mai comod de folosit instrumente pentru prepararea ceaiului, mai ales atunci cand suntem in deplasare si dorim sa savuram un ceai fara compromisuri, dar avem la dispozitie o selectie limitata de facilitati.

 

Detalii Produs

  • Material: portelan lucrat si pictat manual

 

Instructiuni

  • Nu curatati in masina de spalat vase
  • Nu folositi in cuptorul cu microunde


Garantie

  • Garantam ca acest produs este original si Compania "Livada Cu Ceai" este autorizata sa comercializeze acest produs, fiind Unic Importator pe Romania




Daca ti-a placut acest produs, scrie-i o recenzie

Nota: Bun

Introduceti codul din imagine in caseta de dedesubt:

Comanda 2 produse si primesti 50% reducere
Pret pachet 368,25 RON
Economisesti: 122,75 RON!

Adauga in cos
Pret pachet 297,75 RON
Economisesti: 99,25 RON!

Adauga in cos