"Tea cannot be learned from a book, only from the heart " reprezinta motto-ul dupa care ne ghidam inca de la infiintare. Livada cu Ceai inseamna o echipa tanara, entuziasta, atent pregatita, ce isi propune sa insufle tuturor celor care ii trec pragul, pasiunea si respectul pentru Arta Ceaiului.

Livada cu Ceai este cel mai complet magazin de ceai din Romania, mandrindu-se cu cea mai diversificata gama de ceaiuri si accesorii atent alese de la cei mai valorosi producatori din lume.

Este cunoscut faptul ca de-a lungul secolelor ceaiul a ocupat un loc aparte in viata oamenilor, devenind totodata un stil de viata. Livada cu Ceai  si-a propus sa aduca in acelasi loc toate elementele acestui stil de viata pentru iubitorii lui, dar si pentru cei care abia il descopera.  Prin produsele noastre de o calitate premium, provenite de la producatori cu traditie in lumea ceaiului, dorim sa le oferim tuturor iubitorilor de ceai o experienta unica si completa.

Din 2011 suntem importator direct si reprezentant pe Romania a brandului “Jameson & Tailor” si tot din 2011 suntem reprezentant si importator “Iwachu” Japonia.

Ne propunem sa devenim un loc de poveste, indragit de toti cei ce cauta un fenomen frumos si sanatos, ce vine de la rasarit si poate fi asezat cu drag intr-o ceasca luminoasa, sa bucure sufletele noastre de iubitori de poveste, poezie, frumos si noutate.
 

O parte din echipa Livada cu Ceai:


 

Informatii pe blog

Desi suntem inca la inceput de drum pe meleagurile virtuale, vom incerca sa va oferim regulat pe blog cele mai interesante informatii, cele mai utile studii, cele mai frumoase obiceiuri, pentru a va pastra in permanenta conectati la acest nod de intalnire al vechiului cu noul si al traditionalului cu modernul, care este Ceaiul.

 

Oameni frumosi care ne-au calcat pragul

 


Mircea Varlam, fondator Yoshi Sushi & Teppanyaki

"Yoshi e un stil de viata. Un stil de viata sanatos, ce aduce fericire. Despre prietenie, noroc, momente speciale si oameni frumosi. Un concept unic de gastronomie japoneza de top. O colectie savuroasa de sushi retete neconventionale. Cu un touch comsmopolit. Totul completat de faimosul ritual al ceaiului, pe care l-am integrat firesc in filosofia noastra, alaturi de prietenii de la Livada cu ceai."

 

Corina Barladeanu, fondator 2activePR
 
"Is it 5 o'clock yet? Feeling like Alice in Wonderland and ready for tea at Livada cu Ceai. Out shopping like a Mad Hatter with #cityilove"

 

Delia in Livada cu Ceai

Delia ne-a luminat seara cu prezenta ei incantatoare
si ne-a surprins placut cu pasiunea pentru ceai...

Connect-R si Misha ne-au molipsit cu energie si voie buna.

 

 

"Smart FM, je t’aime!"

Aceasta fraza exprima, printre altele, multumirile noastre adresate prietenilor de la Smart FM pentru increderea si sprijinul oferite,
cu mentiune speciala pentru Marius Tuca si Marius Manole... 

Chocolat Créateur du Goût

Chocolat nu au nevoie de nici o alta introducere, intrucat de 10 ani (si le dorim multi inainte cu aceasta ocazie!) ne delecteaza papilele cu tot felul de bunatati din universul gusturilor...

 


​Ce au in comun ceaiul si bucataria? Pasiune, traditie si dragostea pentru gust. Ii multumim lui Chef Florin Dumitrescu, renumit datorita pasiunii sale in bucatarie, pentru apreciere...
 

 
 

 
Ii multumim, de asemenea, doamnei scriitoare Irina Binder pentru cuvintele frumoase si o mai asteptam cu drag pe la noi...
 
 Sa fii Artist inseamna sa iubesti Frumosul... Si ce poate fi mai frumos ca o cescuta de Ceai? Multumim Lidia Buble pentru vizita


 

Atunci cand Instagramul intalneste Lumea Ceaiului... Multumim Christina Ich pentru vizita!