Ciocolata cu 76% Cacao de Ecuador

Ciocolata cu 76% Cacao de Ecuador
Cod produs: 5938

Livrare Expres: 18 Lei
Estimare Livrare, Joi, 23 ian.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
49,50 Lei

Grabeste-te! Inca 9 persoane se uita acum la acest produs




Masa neta: 100g

O combinatie inedita de cacao si lapte proaspat de capra, aceasta ciocolata este creatia cunoscutului patiser austriac Johann George Hochleitner. Acesta a inceput productia de ciocolata in anul 2002, in urma ideii unui inovativ fermier de capre. Boabele de cacao din aceasta ciocolata sunt complet naturale, cultivate si procesate in Ecuador prin metode ce i-au castigat certificarea BIO, fara emulgatori sau E-uri. Aceasta ciocolata neagra contine 76% cacao naturala.

Fiind una dintre cele mai bogate in cacao ciocolate din asortimentul nostru, gustul specific amarui este intens si domina acest desert fin. Despre beneficiile boabelor de cacao s-a scris si probabil se va mai scrie inca mult, dar mentionam totusi ca numeroasele lor efecte pozitive le aseaza deseori pe listele de recomandari ale nutritionistilor si medicilor deopotriva. Daca ar fi toate tratamentele atat de gustoase...

Cacao este originara in zona bazinului amazonian si a jucat un rol deosebit de important in economia si cultura popoarelor din aceste regiuni, fiind cunoscuta si apreciata atat de azteci cat si de mayasi. Chiar daca astazi cea mai mare parte din productia mondiala apartine Africii si Asiei, traditiia milenara ce a oferit lumii cel mai iubit dintre deserturi a lasat o amprenta adanca in viata popoarelor americane si se pot gasi si astazi sate, mai ales in America Centrala, in care oamenii culeg, curata si piseaza manual cacao, cu pitre de macinat, pentru a se bucura de gustul inconfundabil al plantei cunoscute ca "mancarea zeilor".

 

 

In the midst of a sleepless night, an innovative Sheep Farmer and a Business Lady came up with a totally new idea: Chocolate made of Sheep milk.

A provisional concept was laid out following the first attempts of the product and a new partner was called in: Mr J. George Hochleitner a well known baker who was very enthusiastic too about producing chocolate with sheep milk. Mr. Hochleitner created the first recipe and contacted Joseph Manner and Co.AG for production on a larger scale.

By August 2002 they celebrated the first production and were delighted by the quality and the unique taste of the Chocolate produced.

Dark Chocolate with 76% Equador cocoa, an excelent melange chosen to delight the most demanding tastes..

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie