Ciocolata Calda Specialitate Braziliana

Ciocolata Calda Specialitate Braziliana
Cod produs: 5908

Livrare Expres: 18 Lei
Estimare Livrare, Vineri, 23 apr.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
89,50 Lei

Grabeste-te! Inca 10 persoane se uita acum la acest produs
Masa neta: 200g

 

O combinatie inedita de cacao si lapte proaspat de capra, aceasta ciocolata calda cu cardamom este creatia cunoscutului patiser austriac Johann George Hochleitner. Acesta a inceput productia de ciocolata in anul 2002, in urma ideii unui inovativ fermier de capre. Cacao din aceasta ciocolata calda cu cardamom a fost cultivata in Brazilia, prin metode complet naturale, ce i-au castigat certificarea BIO, fara emulgatori sau E-uri.

Consistenta sa este bogata, fara a fi insa prea cremoasa, un echilibru perfect care o face foarte usor de consumat. Gustul intens ce aminteste in mod placut de ciocolata, dulceata cu note picante (de la cardamom) si textura sa fina fac, de asemenea, sa treaca foarte usor neobservat intervalul dintre umplerea cestii si golirea ei...

Cacao este originara in bazinul amazonian si a jucat un rol deosebit de important in economia si cultura popoarelor din aceste regiuni, fiind cunoscuta si apreciata atat de azteci cat si de mayasi. Chiar daca astazi cea mai mare parte din productia mondiala apartine Africii si Asiei, traditiia milenara ce a oferit lumii cel mai iubit dintre deserturi a lasat o amprenta adanca in viata popoarelor americane si se pot gasi si astazi sate, mai ales in America Centrala, in care oamenii culeg, curata si piseaza manual cacao, cu pitre de macinat, pentru a se bucura de gustul inconfundabil al plantei cunoscute ca "mancarea zeilor".

 

 

 

In the midst of a sleepless night, an innovative Sheep Farmer and a Business Lady came up with a totally new idea: Chocolate made of Sheep milk.

A provisional concept was laid out following the first attempts of the product and a new partner was called in: Mr J. George Hochleitner a well known baker who was very enthusiastic too about producing chocolate with sheep milk. Mr. Hochleitner created the first recipe and contacted Joseph Manner and Co.AG for production on a larger scale.

By August 2002 they celebrated the first production and were delighted by the quality and the unique taste of the Chocolate produced.

Hot Chocolate with high percentage of coffee beans from Brasil and a touch of Cardamom..

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie