Ceai Verde Gyokuro Asahi

Ceai Verde Gyokuro Asahi
Cod produs: V 159

Livrare Expres: 35 Lei
Estimare Livrare, Marți, 21 ian.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 250 RON
  • Plata securizata prin card bancar
166,00 Lei

Grabeste-te! Inca 11 persoane se uita acum la acest produs




​Efecte benefice ale Ceaiului Verde:

  este bogat in antioxidanti
  inlocuieste cu succes cafeaua, energizand organismul
  ajuta le mentinerea igienei si sanatatii orale
  intareste sistemul imunitar
  combate efectele daunatoare ale radiatiilor ultraviolete

  1. CEAIURI
  2. Ceai Verde
  3. Ceai Verde Gyokuro Asahi

Gyokuro insemnand ,,Picatura Nobila de Roua" sau ,,Roua de Jad a Diminetilor Insorite", in timp ce Asahi inseamna ,,rasarit de soare". Acesta reprezinta o clasa de ceaiuri fina, rafinata, scumpa, produs in Japonia, cunoscuta cu denumirea generica de gyokuro. Spre deosebire de sencha, sortimentele de gyokuro sunt ceaiuri crescute mai degraba la umbra decat direct in soare. Este diferit si de kabusecha (ce se traduce ceai acoperit) care este umbrit pentru o perioada de o saptamana in timp ce gyokuro se umbreste pentru o perioada de trei saptamani. Pentru gyokuro se folosesc varietati specializate de camelia sinensis, respectiv Asahi, Okumidori, Yamakai si Saemidori. In timpul umbriri indelungate in structura plantei apar modificari, in sensul cresterii concetratiei de amino acizi (teanina) si cafeina, dand nastere unui gust dulceag si o aroma specifica, foarte apreciata.
Prin aceiasi metoda se produce tencha, produsul primar ce sta la baza prepararii pudrei de matcha atat de apreciata si de folosita in ceremonialul ceaiului la Japonezi. Cea mai buna si renumita productie de gyokuro provine din regiunea Yame, prefectura Fukuoka, in timp ce districtul Uji este cel mai vechi producator.
Permite infuzare multipla.

 

Temperatura Dozaj Timp Infuzare
temperatura dozaj infuzare
60℃ 6 grame 2 minute

 


Preparare: pentru fiecare cupa de 200ml se pun 6 grame de ceai, in apa la 60℃ si se lasa la infuzat 2 minute. Se reinfuzeaza de 2-3 ori. Daca temperatura va fi mai mare de 60℃, sau daca perioada de infuzare este depasita, infuzia va avea un gust astringent si amarui, deoarece frunza de ceai elibereaza mai multa teina. Diluati cu apa, doar...

Ambalare: punga cu clips pentru resigilare.

 

 

Preparation: for a 200ml cup, use 6 grams of tea, add warm water (60℃) and leave for 2 minutes. Reinfuse up to three times. If the temperature will exceeed 60°C, or if the recommended infusing duration is exceeded, the tea will tast bitter, beacause the tea leaf will release more theine. Dilute with water...

Comes in a special bag with a clip for sealing.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie