Ceai Verde Blooming "Xian Tao Xian Rui"

Ceai Verde Blooming "Xian Tao Xian Rui"
Cod produs: 3065

Livrare Expres: 35 Lei
Estimare Livrare, Joi, 22 mai.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 250 RON
  • Plata securizata prin card bancar
19,80 Lei

Grabeste-te! Inca 12 persoane se uita acum la acest produs




​Efecte benefice ale Ceaiului Verde:

  este bogat in antioxidanti
  inlocuieste cu succes cafeaua, energizand organismul
  ajuta le mentinerea igienei si sanatatii orale
  intareste sistemul imunitar
  combate efectele daunatoare ale radiatiilor ultraviolete

Pretul afisat este pentru o bucata.

  1. CEAIURI
  2. Ceai Verde
  3. Ceai Verde Blooming "Xian Tao Xian Rui"

      Florile de ceremonie, cunoscute si sub denumirea de Blooming Tea, Flowering Tea, sau Gong Yi Hua Cha ( in traducere literara “arta ceaiului inflorit”) sunt ceaiuri speciale realizate manual de catre artizanii din China. Blooming Tea reprezinta o combinatie de frunze de ceai verde sau alb si anumite flori. De obicei se folosesc flori precum : Amaranth, Iasomie, Hibiscus, Osmanthus, Crizantema sau Crin.

     Realizarea florilor de ceremonie consta in legarea frunzelor de ceai in jurul uneia sau mai multor flori. Aceste frunze strans legate se deschid in momentul in care sunt puse la infuzat in apa la temperatura de 70-80°C, ele creand un adevarat spectacol vizual prin dezvaluirea unui buchet floral ce se desprinde din interiorul “mingiutei de ceai”.

Contine: Ceai verde si floare de Iasomie, crizantema si floare Amaranth.

Iasomia este cultivata la altitudini inalte, fiind considerata in China “cel mai bun parfum din lume”.

Frunzele de ceai sunt recoltate primavara si depozitate pana la inceputul verii, cand florile de iasomie proaspete sunt în floare. Florile de iasomie sunt culese devreme in ziua in care micile petale sunt inchise ermetic. Florile se pastreaza la rece pana la caderea noptii. Seara devreme, cand florile incep sa se deschida, ceaiul este amestecat cu florile de iasomie si depozitat peste noapte. In timpul noptii, florile de iasomie se deschid si isi elibereaza parfumul peste frunzele de ceai. Este nevoie de peste patru ore pentru ca ceaiul sa poata absorbi parfumul si aroma florilor de iasomie; acest proces poate fi repetat pana la 6-7 ori. Ceaiul absoarbe umezeala din florile proaspete de iasomie, deci trebuie sa fie reuscat pentru a preveni stricarea.

Numele acestui ceai inseamna "inel de iasomie" si descrie intocmai forma ceaiului dupa infuzare, care este un splendid inel de flori de iasomie, a caror parfum si savoare delicata ii infuziei o subtilitate deosebita.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie