"Japan Daily" - Ceai Verde Bio Organic Japonia "Houjicha"

Houjicha care inseamna „ceai prajit”, obtinut prin prajirea frunzelor de ceai, este inca un ceai verde, desi culoarea frunzelor sale nu este verde. Acest tip de ceai japonez este, spre deosebire de ceaiul verde japonez obisnuit, de culoare maro, deoarece frunzele sunt prajite pentru a-si atinge caracterul exclusiv si aroma de nuci. De asemenea, ceaiul Houjicha (sub formă de pudra) al popularului ceai japonez prajit, Hojicha, este macinat si ambalat imediat, facandu-l ideal pentru gatit si productia de alimente, pentru inghetata, paine, paste etc.
Acest sortiment deosebit este produs in Japonia, in Provincia Shizuoka din frunze tinere, in conditii complet naturale, care i-au catigat calificativul BIO ORGANIC, rezultand un ceai de calitate superioara, dedicat cunoscatorilor.
Tipul Produsului: Ceai Verde Houjicha
Specialitate : Ceai Verde Japonez
Invechire: Frunze culese recent
Textura: Frunze si tulpina de Ceai verde
Tip de Procesare : Aburit, Uscat, Prajit
Gust : Aroma delicata
Origine : Japonia
Cultivare : Neumbrit.