Ceai Negru Ceylon Deteinizat OP

Ceai Negru Ceylon Deteinizat OP
Cod produs: N 122

Livrare Expres: 18 Lei
Estimare Livrare, Marţi, 27 oct.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
22,30 Lei

Grabeste-te! Inca 5 persoane se uita acum la acest produs




Pretul afisat  este pentru 50g, iar unitatea de vanzare minima este 100g.

​Efecte benefice ale Ceaiului Negru:

  stimuleaza activitatea creierului
  inlocuieste cu succes cafeaua, energizand organismul
  amelioreaza tulburarile sistemului digestiv
  intareste sistemul imunitar
  ajuta la prevenirea racelii si gripei
  combate efectele daunatoare ale radiatiilor ultraviolete

Procesat cu metoda CO2, pentru a pastra intacta aroma, acest ceai deteinizat are o savoare deosebita. OP - inseamna "orthodox processing" si implica faptul ca funzele sunt intregi, de calitate superioara..

Indepartarea teinei(cafeinei) cu ajutorul ajutorul acestei metode are avantajul ca dioxidul de carbon nu reactioneaza decat cu cafeina, componentele aromatice ale ceaiului ramanand intacte si astfel gustul final al infuziei fiind neschimbat. Dioxidul de carbon, la presiuni ridicate, se comporta atat ca un lichid cat si ca un gaz si reactioneaza selectiv cu cafeina. Fiind o substanta naturala, produsa in mod firesc de corpul uman, reactia nu creeaza produsi secundari de reactie daunatori si este considerata cea mai eficienta metoda de a indeparta cafeina, atat din ceai cat si din cafea. Dezavantajul insa, consta in faptul ca pretul de excutie al acestui proces este destul de ridicat si facilitatile tehnice necesare putine, ceea ce face ca produsele sa fie disponibile pe piata in cantitati reduse...

 

Temperatura Dozaj Timp Infuzare
temperatura dozaj infuzare
90℃ 5 grame 4-5 minute

 


Preparare: pentru fiecare cana de 250ml se pun aproximativ 5 grame de ceai, in apa la 90℃ si se lasa la infuzat 4-5 minute. Gustul puternic al ceaiului negru poate fi complementat cu lapte.

Ambalare: punga cu clips pentru resigilare.

 

 


 

Processed with the natural CO2 decaffeination method, to keep intact the flavour but remove the theine.

Preparation: for a 250ml cup, use 5 grams of tea, add boiling water and leave for 4-5 minutes. If Infusion time or temperature exceed the recommended values, the tea leaf will release more theine.

Comes in a special bag with a clip for sealing.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie