Ceai Negru Assam Mijicajan GBOP

Ceai Negru Assam Mijicajan GBOP
Cod produs: N 135

Livrare Expres: 18 Lei
Estimare Livrare, Joi, 22 oct.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
43,50 Lei

Grabeste-te! Inca 10 persoane se uita acum la acest produs




​Pretul afisat  este pentru 50g, iar unitatea de vanzare minima este 100g.

Efecte benefice ale Ceaiului Negru:

  stimuleaza activitatea creierului
  inlocuieste cu succes cafeaua, energizand organismul
  amelioreaza tulburarile sistemului digestiv
  intareste sistemul imunitar
  ajuta la prevenirea racelii si gripei
  combate efectele daunatoare ale radiatiilor ultraviolete

Provenit dintr-o regiune scaldata in soare, cu influente oceanice puternice si precipitatii mai reduse, ceaiul negru Assam este produs din Camellia Sinensis, varianta assamica. Gustul rafinat al acestui ceai deosebit isi are radacinile in culegerea tarzie de Iulie - August din plantatia Indiana Mijican, aflata in vecinatatea partii nordice a raului Brahmaputra, in Districtul Sonitpur, la nord de orasul Chariali. A doua recolta (second flush) este considerata mai importanta pe piata de ceaiuri negre, intrucat ceaiurile sunt mai puternic oxidate, rezultand intr-un gust mai intens, specific sortimentului Assam, cu note de malt si un subtil ton picant. 

668 de hectare sunt lucrate de aproape 1200 de angajati, frunzele sunt culese si procesate prin metode traditionale. Un ceai in stil englezesc, puternic si aromat. Poate fi consumat simplu sau cu lapte, are un continut ridicat de cafeina si poate sa inlocuiasca cu succes cafeaua...

 

Temperatura Dozaj Timp Infuzare
temperatura dozaj infuzare
90℃ 5 grame 4-5 minute

 


Preparare: pentru fiecare cana de 250ml se pun aproximativ 5 grame de ceai, in apa la 90℃ si se lasa la infuzat 4-5 minute. Daca timpul de infuzat sau temperatura depasesc valorile recomandate, se va absorbi mai multa teina.

Ambalare: punga cu clips pentru resigilare.

 

 

 

 

Refined taste of a late July-August plucking from the Indian plantation of Mijican. Broken-leaf Assam teas tend to have a full body and brew quickly, therefore are excellent with milk and sugar.

Graded GBOP (Golden Broken Orange Pekoe), this tea is a Second Grade tea with uneven leaves and few tips. A traditional strong tasting tea with the lovely malty notes we expect from Assamese Teas.

Preparation: for a 250ml cup, use 4 grams of mix, add boiling water and leave for 4-5 minutes. If Infusion time or temperature exceed the recommended values, the tea leaf will release more theine.

Comes in a special bag with a clip for sealing.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie