Ceai Negru Assam Doomur Dullung TGFOP

Ceai Negru Assam Doomur Dullung TGFOP
Cod produs: N 132

Livrare Expres: 18 Lei
Estimare Livrare, Joi, 01 oct.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
34,95 Lei

Grabeste-te! Inca 5 persoane se uita acum la acest produs




​Pretul afisat  este pentru 50g, iar unitatea de vanzare minima este 100g.

Efecte benefice ale Ceaiului Negru:

  stimuleaza activitatea creierului
  inlocuieste cu succes cafeaua, energizand organismul
  amelioreaza tulburarile sistemului digestiv
  intareste sistemul imunitar
  ajuta la prevenirea racelii si gripei
  combate efectele daunatoare ale radiatiilor ultraviolete

Considerata una dintre bijuteriile regiunii Assam, Doomur Dullung produce ceaiuri rafinate din 1840. In traducere, numele ceaiului inseamna "podul pescarului", iar plantatia a fost infiintata prin decret regal, da catre parlamentul britanic, in 1939. O frunza frumoasa, cu tonuri aurii, culeasa in timpul recoltei de primavara si procesata prin metode traditionale, releva o cupa bogata cu note dulci de malt. Tonul intens, indraznet se asorteaza bine cu lapte, dar incanta si ca atare..

Fiind o ramura distincta a plantei de ceai Camellia Sinensis, varianta assamicaceaiul negru Assam este recunoscut pentru gustul puternic si culoarea remarcabila a infuziei..

Temperatura Dozaj Timp Infuzare
temperatura dozaj infuzare
90℃ 5 grame 4-5 minute

 


Preparare: pentru fiecare cana de 250ml se pun aproximativ 5 grame de mix, in apa la 90℃ si se lasa la infuzat 4-5 minute. Daca timpul de infuzat sau temperatura depasesc valorile recomandate, se va absorbi mai multa teina. Gustul puternic al ceaiului negru poate fi complementat cu lapte.

Ambalare: punga cu clips pentru resigilare.

 

 

 

 

Doomur Dullung is one of the most famous tea gardens in Assam, and is owned by the world's oldest company, awarded the Royal Charter by Queen Victoria in 1845. This tippy invoice is specially manufactured by controlled plucking from selected sections of the estate during the quality season. This fine leaf is processed in the traditional way to produce a full-bodied tea with a malty character.A good example of an orthodox Assam leaf, with a good proportion of golden tips. A robust red liquor, typical of a good Assam.
Good for all-day drinking, but particularly reviving in the morning.

Preparation: for a 250ml cup, use 5 grams of mix, add boiling water and leave for 4-5 minutes. If Infusion time or temperature exceed the recommended values, the tea leaf will release more theine.

Comes in a special bag with a clip for sealing.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie