Prin creearea unui cont vei putea face cumparaturile mai rapid, vei fi la curent cu statusurile comenzilor tale, si vei tine evidenta comenzilor efectuate de tine.
Creaza cont nou
Este un oolong sau wulong ( in traducere ,,ceaiul dragonului negru"), ceai traditional chinezesc, specific zonei de sud, dar si tarilor invecinate datorita expatriatilor ce s-au stabilit acolo. Produs printr-un proces complex ce presupune recoltare, vestejire la soare, zvantare si agitare, apoi uscare si putina oxidare, fixare, rasucire si rulare prin tehnici speciale si uscarea finala.Dupa uscare unele produse pot merge la coacere sau aromatizare (cu fructe sau flori). Oolongurile fine sunt obtinute din anumite varietati de camelia sinesis. Fiind un ceai cu o gama de oxidare, intre verde si negru, de la 8 pana la 85%, se poate gasi pe piata intr-o bogata varietate de sortimente. Metoda de preparare este metoda gongfu.
Oolongurile semioxidate sunt grupate sub denumirea de quingcha, in traducere ceai verde-albastrui. Gusturile sunt de asemenea destul de variate, de la dulce, fructat cu tonuri de miere, sau lemnoase, grele cu tonuri de prajit, afumat si pana la verde si prospat cu buchet si aroma specifica, toate depinzand de tehnica aleasa de procesare si zona de recoltare.
Cateva subvarietati de oolong produse in muntii Wuyi, in nordul Fujian-ului si in partea centrala a muntilor din Taiwan sunt considerate unele dintre cele mai faimoase ceaiuri Chinezesti. Avand in vedere concetratia mare de polifenoli din acest sortiment, se subanteleg beneficiile aduse sanatatii consumatorilor lui, unul foarte apreciat in ziua de azi fiing arderea grasimilor si a colesterolului intr-un mod natural si eficient.
De asemenea este bine de stiut ca polifenolii se obtin in timpul procesului de oxidare, tehnica nefiind la indemana oricui, de aceea nu toate oolongurile de pe piata au aceasta proprietate.
Oolong Patru Anotimpuri este un produs de mare calitate ce vine din regiunea Alishan din Taiwan. Cules de mana si procesat de asemenea manual, cu o culoare placuta si gust fin, usor dulceag, este un ceai de zi cu zi ce ne va delecta intotdeauna. In magazinele noastre, il vom regasi ca baza in linia de ceaiuri Body building.
Preparare: pentru fiecare cana de 200ml se pune 1 masura de mix, in apa la 80℃ si se lasa la infuzat 2 minute. Daca timpul de infuzat sau temperatura depasesc valorile recomandate, infuzia va avea un gust astringent si amarui, deoarece frunza de ceai elibereaza mai multa teina. Permite infuzare multipla...