Ceai Negru China Oolong Champagne

Ceai Negru China Oolong Champagne
Cod produs: N 138

Livrare Expres: 35 Lei
Estimare Livrare, Vineri, 14 feb.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 250 RON
  • Plata securizata prin card bancar
39,75 Lei

Grabeste-te! Inca 11 persoane se uita acum la acest produs





Efecte benefice ale Ceaiului Negru:

  stimuleaza activitatea creierului
  inlocuieste cu succes cafeaua, energizand organismul
  amelioreaza tulburarile sistemului digestiv
  intareste sistemul imunitar
  ajuta la prevenirea racelii si gripei
  combate efectele daunatoare ale radiatiilor ultraviolete

  1. CEAIURI
  2. Ceaiuri de detoxifiere si intretinere
  3. Ceai Negru China Oolong Champagne

   Acest sortiment extraordinar, numit si Bai Hao Oolong, sau Oriental Beauty, botezat asa de Victoria, regina Angliei, uimita de reflexele frumoase ale acestei bauturi ce se afla intr-un pahar de cristal, este un oolong extraordinar, manufacturat in Taiwan, provincia Hsin Chu. Cineva spunea despre ,,Frumusete Orientala" ca este numai lumina si curcubeu. Intocmai unei frumuseti exotice, te captiveaza de la prima intalnire cu prezenta sa diafana, gustul mieros si parfumul incantator, te vor cuceri pentru totdeauna. Secretul farmecului sau irezistibil consta in faptul ca o poti bea rece sau calda.
   Este bautura ingerilor, zburdand ca vibratia unei harpe, atat de sus, de pur, intocmai licorii ce se numeste Champagne. Iar, daca ati crezut ca deja stiti totul, inseamna ca a venit momentul sa aflati adevaratul ei secret. Ei bine, adevaratul ei secret il detine o umila insecta de marimea unui greieras, numita leafhopper.
   Ca si alte ceaiuri si acest sortiment de oolong este procesat din frunzulite tinere, nematurizate, lipsite de bogatia uleiurilor volatile si substantelor specifice unei frunze mature. In mod paradoxal sortimentul are o aroma si un gust puternic. Aici intervine gandacelul care in timp ce extrage suc din frunzulinta depune pe aceasta minuscule particule de saliva. Prin procesul de oxidare mare la care este supusa aceasta in timpul procesarii ceaiului, saliva interactioneaza cu elemente din compozita frunzei rezultand acea aroma dulce, mieroasa, fructata. Altfel spus, cu cat mai multe insecte, cu atat mai mare calitatea.
   Un alt avantaj este acela ca datorita acestui fenomen, la acest produs, nu se vor folosi niciodata pesticidele si insecticidele. Avem deci un produs BIO 100%!

  Desi metoda a fost imprumutata si in alte zone precum China si chiar India, cea mai buna calitate se gaseste tot in Taiwan, datorita conditiilor climatice favorabile gandacelului, precum si faptului ca doar veteranii mesteri din aceasta zona cunosc toate secretele unei procesari lungi, istovitoare si cu multe dificultati.

  Acest sortiment este procesat cu o mare atentie in China, fiind foarte apropiat de calitatea originalului.

 

 

Temperatura Dozaj Timp Infuzare
temperatura dozaj infuzare
90℃ 5 grame 4 minute

 


Preparare: pentru fiecare cana de 250ml se pun aproximativ 5 grame de ceai, in apa la 90℃ si se lasa la infuzat 4-5 minute.

Ambalare: punga cu clips pentru resigilare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie