Prin creearea unui cont vei putea face cumparaturile mai rapid, vei fi la curent cu statusurile comenzilor tale, si vei tine evidenta comenzilor efectuate de tine.
Creaza cont nou
Pu Erh este o varietate de ceai obtinut din frunzele mari si de cea mai buna calitate ale plantei care creste in regiunea Yunnan din China, si este renumit pentru forma de prezentare - comprimat in turte sau pastile. Frunzele de ceai erau comprimate in diferite forme pentru a facilita conservarea si transportul, dobandind culoarea si aroma specifice datorita oxidarii naturale ce avea loc in drum spre destinatie, pe drumul ceaiului. In trecut acestea erau atat de pretuite incat se foloseau ca moneda de schimb. Acest tip de ceai este similar vinului: cu cat este mai vechi, cu atat este mai bun, datorita procesului natural de fermentatie care se produce de-a lungul anilor si estompeaza gustul amar. Pe langa varietatea ce rezulta din comprimare, Pu Erh se produce in doua sortimente diferite: Sheng si Shu.
Sheng reprezinta varianta "cruda", in care funzele sunt aburite si comprimate imediat dupa prajire, iar apoi depozitate in camere uscate, care permit o oxidare lenta.
Ceaiul Pu Erh echilibreaza tranzitul intestinal, faciliteaza digerarea alcoolului, zaharului si a carnii, actionand direct asupra ficatului, stomacului si intestinelor.
Elimina dificultatile de digestie si balonarile. In plus, s-a dovedit ca imbunatateste vederea, intarzie procesul de imbatranire si ajuta la reglarea zaharului din sange....
Metoda de preparare variaza intre Orient si Occident, in est fiind preferate mai multe reinfuzari scurte, iar in vest o infuzare mai lunga. Gustul este vegetal, pamantiu, apropiat de al ceaiului verde.