Ceai Pu Erh Turta Dulce

Ceai Pu Erh Turta Dulce
Cod produs: N 129

Livrare Expres: 35 Lei
Estimare Livrare, Marți, 21 ian.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 250 RON
  • Plata securizata prin card bancar
34,45 Lei

Grabeste-te! Inca 8 persoane se uita acum la acest produs




​Pretul afisat  este pentru 50g.

Efecte benefice ale Ceaiului Pu Erh:

  este bogat in antioxidanti
  creste anduranta musculara
  inlocuieste cu succes cafeaua, energizand organismul
  ajuta le mentinerea igienei si sanatatii orale
  intareste sistemul imunitar
  combate efectele daunatoare ale radiatiilor ultraviolete

  1. CEAIURI
  2. Ceai Pu-Erh
  3. Ceai Pu Erh Turta Dulce

Ceaiul Pu – Erh (cunoscut si sub denumirea de “ceai invechit” ) este una dintre marile comori ale Chinei, descoperita recent de lumea occidentala. Este un ceai ce nu se aseamana cu niciun alt tip, atributele sale fiind asemuite de foarte multe ori cu cele ale vinului invechit (cu cat mai vechi, cu atat mai bun).

La fel ca marile regiuni viticole ale lumii, productia de ceai Pu - Erh este foarte reglementata pentru a asigura cea mai buna calitate si autenticitate. Numai ceaiul obtinut din frunzele arborilor in varsta, care provine din provincia Yunnan poate fi numit ceai Pu - Erh.

Ceaiul Pu – Erh este numit si „Ceaiul Vietii” deoarece este produs din frunzele arborilor batrani si salbatici, avand efecte mai puternice si continand un Qi ridicat – Qi-ul reprezentand „energia vietii”.

Frunzele de ceai sunt crescute si recoltate in asezarile de-a lungul raului Lancang (Yunnan, China). Superbele plantatii de ceai din Yunnan se intind de-a lungul vaii raului Lancang, iar cele patru domenii principale de productie sunt: Xishuangbanna, Pu’er (Simao), Lincang si Baoshan. Dintre toate, regiunea Pu’er are cei mai vechi arbori de ceai salbatic, cu frunze late “Yunnan Large Leaf”. Fiecare proprietate produce propriul tip special de frunze, variind de la plantele cultivate cu tulpini si varfuri puternice pana la frunze mari si delicate care cresc salbatic pe versanti. Unii copaci se spune ca sunt vechi de peste 1000 de ani. Frunzele culese din acesti copaci batrani sunt denumite „wild arbor”. Frunzele sunt recoltate si apoi trimise catre orasul Pu – Erh de unde fiecare producator isi realizeaza propriul sau amestec de frunze – retete unice si care sunt recunoscute in timp. In mod paradoxal, in Yunnan, in trecut, ceaiul presat si invechit era vazut ca o marfa de export, localnicii preferand frunzele mai tinere si mai verzi.

Istoria a contribuit la o confuzie considerabila in numirea de ceaiuri chinezesti. In Occident, ceea ce este considerat Ceai Negru, in China este considerat Ceai Rosu. Adevaratele ceaiuri negre, asa cum sunt ele cunoscute in China sunt ceaiuri post – fermentate (in varsta), din care Pu – Erh este cel mai faimos.

Pu Erh, migdale, bucati de boabe de cacao, anason, coaja de boabe de cacao, flori de arbore de scortisoara, piper roz, arome naturale. Gust de Craciun amintind de turta dulce...

 

Temperatura Dozaj Timp Infuzare
temperatura dozaj infuzare
90℃ 5 grame 4-5 minute

 


Preparare: pentru fiecare cana de 250ml se pun aproximativ 5 grame de mix, in apa la 90℃ si se lasa la infuzat 4-5 minute. Daca timpul de infuzat sau temperatura depasesc valorile recomandate, se va absorbi mai multa teina.

Ambalare: punga cu clips pentru resigilare.

 

 

 

 

Pu Erh, almonds, cocoa, anise, cocoa husk, cinnamon tree blossoms, pink peppermints. Christmas taste that reminds of gingerbread.

Preparation: for a 250ml cup, use 5 grams of mix, add boiling water and leave for 4-5 minutes. If Infusion time or temperature exceed the recommended values, the tea leaf will release more theine.

Comes in a special bag with a clip for sealing.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie