Ceai Alb White and Baked Apple

Ceai Alb White and Baked Apple
Cod produs: W 108

Livrare Expres: 35 Lei
Estimare Livrare, Marți, 21 ian.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 250 RON
  • Plata securizata prin card bancar
44,75 Lei

Grabeste-te! Inca 8 persoane se uita acum la acest produs




​Pretul afisat  este pentru 50g

Efecte benefice ale Ceaiului Alb:

  incetineste procesul de imbatranire al pielii
  ajuta la reducerea nivelului de colesterol
  ajuta le mentinerea igienei si sanatatii orale
  intareste sistemul imunitar
  combate acneea si are un puternic rol anticelulitic

  1. CEAIURI
  2. Ceai Alb
  3. Ceai Alb White and Baked Apple

Ceaiul alb provine din muguri si frunze de ceai imature care sunt culese cu putin timp inainte ca mugurii sa se fi deschis complet. Frunzele si mugurii sunt lasati sa se usuce la lumina naturala a soarelui. Numele provine de la firele de par fin alb-argintiu pe mugurii nedeschisi ai plantei de ceai, care confera plantei un aspect albicios. Bautura in sine nu este de culoare alba sau incolora, ci de culoare galben deschis si delicata la gust.

Ceaiul alb este renumit pentru "Pekoe", fire de par albe fine care ii acopera frunzele. Mugurii de ceai au o culoare verde-gri, iar frunzele de ceai sunt de culoare galben-verzui pal, cu un gust subtil, dulce. Considerat a fi punctul culminant al ceaiurilor din China, acesta este produs in principal in zonele Fuding, Zhenghe, Songxi si Jianyang din provincia Fujian. Fara nici un procedeu de rulare sau prajire, ceaiul alb este unic in gustul si aspectul sau.

Ceaiul alb este considerat a fi cea mai veche forma de ceai descoperita in China, acest lucru bazandu-se pe faptul ca procesarea sa consta, in esenta numai in uscarea frunzelor, si deci trebuie sa fi fost primele metode folosite de utilizatori pentru a permite mugurilor sa fie depozitati dupa ce au fost culesi.
Ceaiul alb a fost produs pentru prima data in zona Fuding din provincia Fujian, si apoi s-a extins la zonele Shuiji si Zhenghe din apropiere. Cele mai vechi tipuri de ceaiuri albe cultivate in aceste zone au fost Silver Needle, White Peony, si apoi mai tarziu Gongmei si Shoumei.

Ceai alb, verde si oolong bucati de mar si migdale, scortisoara.

Gust placut ce aminteste de Craciun!

 

Temperatura Dozaj Timp Infuzare
temperatura dozaj infuzare
80℃ 2 masuri 2 minute

 


Preparare: pentru fiecare cana de 250ml se pune 2 masuri de mix, in apa la 80℃ si se lasa la infuzat 2 minute.

Ambalare: punga cu clips pentru resigilare.

 

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie