Ceai Verde Japonez Sencha Shimizu BIO

Ceai Verde Japonez Sencha Shimizu BIO
Cod produs: V 156

Livrare Expres: 18 Lei
Estimare Livrare, Miercuri, 07 dec.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
99,35 Lei

Grabeste-te! Inca 12 persoane se uita acum la acest produs




Pretul afisat este pentru 50g.

​Efecte benefice ale Ceaiului Verde:

  este bogat in antioxidanti
  inlocuieste cu succes cafeaua, energizand organismul
  ajuta le mentinerea igienei si sanatatii orale
  intareste sistemul imunitar
  combate efectele daunatoare ale radiatiilor ultraviolete

O selectie unica de frunzulite de mare calitate de ceai verde, amestecate cu o mare grija pentru a obtine un sortiment clasic japonez, respectiv celebrul Sencha de Shimizu. Frunzulitele sunt culese manual in a 88 zi a anului, numita hachiju-hachiya, zi ce reprezinta inceputul primaverii la japonezi. Subtil si inviorator, acest sortiment va va ajuta sa va relaxati mintea si trupul.
Permite infuzare multipla.

Fiind cea mai veche infuzie documentata, ceaiul are o lunga si bogata istorie, ce s-a impletit cu multe traditii si joaca un rol deosebit in vietile oamenilor. Sencha este cel mai cunoscut si in acelasi timp cel mai consumat sortiment de ceai in Japonia. Ca oricare alt tip de ceai, Sencha se produce din „Camellia sinensis”, originara in estul Asiei. Fiind clasificat ca ceai verde, Sencha are o concentratie foarte mare de antioxidanti si a fost studiat intens de catre cercetatori. Substantele benefice din ceaiul verde sunt foarte eficiente in prevenirea unei arii foarte mari de afectiuni, impiedica infundarea arterelor, ajuta la arderea grasimilor, contracareaza stresul oxidativ al creierului, reduc riscul aparitiei tulburarilor neurologice si scad nivelul de colesterol din organism...

Acest sortiment este plantat, recoltat si procesat prin metode certificate, ce i-au conferit calificativul BIO.

 

Temperatura Dozaj Timp Infuzare
temperatura dozaj infuzare
80℃ 10 grame 30 secunde

 


Preparare: pentru fiecare cana de 450ml se pun 10 grame de ceai, in apa la 80℃ si se lasa la infuzat 30 secunde. Daca temperatura va fi mai mare de 80℃, sau daca perioada de infuzare este depasita, infuzia va avea un gust astringent si amarui, deoarece frunza de ceai elibereaza mai multa teina. Diluati cu apa, doar...

Ambalare: punga cu clips pentru resigilare.

 

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie