Ceai Verde Japonez Sencha Kuradashi

Ceai Verde Japonez Sencha Kuradashi
Cod produs: V 501

Livrare Expres: 18 Lei
Estimare Livrare, Marţi, 26 oct.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
74,75 Lei

Grabeste-te! Inca 9 persoane se uita acum la acest produs




Pretul afisat  este pentru 50g, iar unitatea de vanzare minima este 100g.

​Efecte benefice ale Ceaiului Verde:

  este bogat in antioxidanti
  inlocuieste cu succes cafeaua, energizand organismul
  ajuta le mentinerea igienei si sanatatii orale
  intareste sistemul imunitar
  combate efectele daunatoare ale radiatiilor ultraviolete

Fiind cea mai veche infuzie documentata, Ceaiul are o lunga si bogata istorie ce s-a impletit cu multe traditii si joaca un rol deosebit in vietile oamenilor. Cultivat si prelucrat in moduri diverse, cules in perioade diferite din zone diferite, ceaiul se imparte intr-o bogata colectie de sortimente, fiecare insotit de povestea si caracteristicile sale. Kuradashi se traduce aproximativ ca "ceai scos din granar" si isi datoreaza numele faptului ca savoarea ceaiului se accentueaza cu timpul, acest ceai fiind invechit in granare timp de 1.5 ani. Sencha (煎茶) este cel mai cunoscut si in acelasi timp cel mai consumat sortiment de ceai japonez. Este caracterizat printr-un gust proaspat, vegetal, cu o subtila nota dulceaga...

Acest Sencha este cultivat in orasul japonez Ujitawara, in prefectura Kyoto, o regiune cu o bogata traditie de productie si servire a ceaiului, primele culturi fiind documentate acolo inca din anul 1271. Fiind prima cultura de renume din Japonia, Ceremonia Ceaiului chanoyu (茶の湯) a evoluat alaturi de cultura locala si de ceai, fiind astazi de nedespartit. Deoarece a fost vreme de mai bine de 1000 de ani capitala Japoniei, Kyoto este centrul regional de unde s-a raspandit obiceiul de a savura in liniste ceaiul, de a contempla gratia infuzarii si delicatetea ceaiului, de a aspira catre ceasca perfecta de ceai...
 

    


Datorita procesului de productie si conditiilor speciale de stocare, acest ceai se produce in cantitati limitate si Livada cu Ceai procura acest ceai direct de la fermierii japonezi, prin licitatie, fara intermediari, ceea ce garanteaza o calitate superioara si, de asemnea, un pret mai mic. Deoarece nu este rebrand-uit sau reambalat de catre intermediari, ceaiul este proaspat, bogat si savuros. 

 

Temperatura Dozaj Timp Infuzare
temperatura dozaj infuzare
80℃ 1 masura 2 minute

 


Preparare: pentru fiecare cana de 250ml se pun 1 masura (2 grame) de ceai, in apa la 80℃ si se lasa la infuzat 2 minute. Daca temperatura va fi mai mare de 80℃, sau daca perioada de infuzare este depasita, infuzia va avea un gust astringent si amarui, deoarece frunza de ceai elibereaza mai multa teina. Diluati cu apa, doar...

Ambalare: punga cu clips pentru resigilare.

 

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie