Ceai Verde Japonez Kabusecha Kuradashi

Ceai Verde Japonez Kabusecha Kuradashi
Cod produs: V 503

Livrare Expres: Gratuita
Estimare Livrare, Joi, 05 aug.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
149,28 Lei

Grabeste-te! Inca 6 persoane se uita acum la acest produs




​Pretul afisat este pentru 50g, iar unitatea minima de vanzare este 100g.

Efecte benefice ale Ceaiului Verde:

  este bogat in antioxidanti
  inlocuieste cu succes cafeaua, energizand organismul
  ajuta le mentinerea igienei si sanatatii orale
  intareste sistemul imunitar
  combate efectele daunatoare ale radiatiilor ultraviolete

Kabusecha (かぶせ茶), care inseamna literalmente "ceai acoperit", este un Ceai cules primavara, care se umbreste pentru maxim 15 zile inainte de culegere, apoi este tratat cu aburi, procesat pentru stocare, si invechit inainte de livrarea catre viitorii consumatori. Kuradashi se traduce aproximativ ca "ceai scos din granar" si isi datoreaza numele faptului ca savoarea ceaiului se accentueaza cu timpul. Procesul unic de cultivare si invechire face ca aromele prea intense sa fie estompate si frunzele sa pastreze un gust mai subtil, dulceag si savuros. Frunzele pot fi invechite prin acest proces pana la 3 ani, accentuandu-si dulceata cu fiecare an.
 

    


Acest ceai permite infuzare multipla. La prima infuzare este bine sa folosim o temperatura mai scazuta, de 70℃, iar pentru infuzarile ulterioare se poate folosi o temperatura mai ridicata, dar nu mai mult de 80℃. Pentru rezultate ideale, recomandam sa experimentati cu temperatura si timpul de infuzare pentru a obtine efectul dorit. Asemeni altor ceaiuri japoneze, dupa prima infuzare, concentratia de teina scade simtitor.

Datorita procesului de productie si conditiilor speciale de stocare, acest ceai se produce in cantitati limitate si Livada cu Ceai procura acest ceai direct de la fermierii japonezi, prin licitatie, fara intermediari, ceea ce garanteaza o calitate superioara si, de asemnea, un pret mai mic. Deoarece nu este rebrand-uit sau reambalat de catre intermediari, ceaiul este proaspat, bogat si savuros. 

 

Temperatura Dozaj Timp Infuzare
temperatura dozaj infuzare
70℃ 1 masura 2 minute

 


Preparare: pentru fiecare cana de 250ml se pun 1 masura (2 grame) de mix, in apa la 70℃ si se lasa la infuzat 2 minute. Daca temperatura va fi mai mare de 80℃, sau daca perioada de infuzare este depasita, infuzia va avea un gust astringent si amarui, deoarece frunza de ceai elibereaza mai multa teina. Diluati cu apa, doar...

Ambalare: punga cu clips pentru resigilare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie