Ceai Negru Darjeeling Tukdah FF FTGFOP1

Ceai Negru Darjeeling Tukdah FF FTGFOP1
Cod produs: N 139

Livrare Expres: 18 Lei
Estimare Livrare, Miercuri, 29 mar.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
84,75 Lei

Grabeste-te! Inca 5 persoane se uita acum la acest produs




​Efecte benefice ale Ceaiului Negru:

  stimuleaza activitatea creierului
  inlocuieste cu succes cafeaua, energizand organismul
  amelioreaza tulburarile sistemului digestiv
  intareste sistemul imunitar
  ajuta la prevenirea racelii si gripei
  combate efectele daunatoare ale radiatiilor ultraviolete

Plantatia Tukdah este situata in Teesta Valley - Darjeeling si are 288 de hectare. De aici putem admira o superba panorama a muntilor Himalaya. Acest sortiment este neobisnuit pentru un darjeeling. Poate fi asemanat cu o combinatie intre Assam si Darjeeling, fapt ce ii confera o usoara nota masculina. Savuros si proaspat, cu un ton de muscadel in gust si aroma, o infuzie luminoasa si limpede, specifica primei culegeri, timpurii, primavarateca. Ceva mai solid si puternic decat ceea ce este un darjeeling, cu un usor ton de malt si un gust fin de miere si caramel, face din acesta un sortiment foarte apreciat.

 Ce inseamna “FTGFOP1”? Literele se refera la “Finest Tippy Golden Flowery Orange Pekoe” si reprezinta gradul calitatii frunzelor, folosit doar pentru ceaiul negru. Acest lucru indica faptul ca in compozitia ceailui au intrat mugurii plantei, culesi manual, cu grija.

De asemenea "FF" inseamna "First Flush" - prima culegere a frunzelor de Ceai.


Temperatura Dozaj Timp Infuzare
temperatura dozaj infuzare
90℃ 5 grame 4-5 minute

 


Preparare: pentru fiecare cana de 250ml se pun aproximativ 5 grame de ceai, in apa la 90℃ si se lasa la infuzat 4-5 minute. Daca timpul de infuzat sau temperatura depasesc valorile recomandate, se va absorbi mai multa teina.

Ambalare: punga cu clips pentru resigilare.

 

 

The Tukdah plantation is in the Teesta Valley, Darjeeling and produces an unusual tea, with a taste that seems to be a mix between Assam and Darjeeling. Tasty and fresh, slightly malty and with a subtle nuance of honey and caramel, this is a highly appreciated tea.

Preparation: for a 250ml cup, use 5 grams of tea, add boiling water and leave for 4-5 minutes. If Infusion time or temperature exceed the recommended values, the tea leaf will release more theine.

Comes in a special bag with a clip for sealing.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie