Ceai verde Matcha Japonez cu Moringa

Ceai verde Matcha Japonez cu Moringa
Cod produs: 8902

Livrare Expres: Gratuita
Estimare Livrare, Miercuri, 28 aug.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
219,50 Lei

Grabeste-te! Inca 7 persoane se uita acum la acest produs




​Efecte benefice ale Ceaiului Matcha:

  este o sursa extraordinar de bogata de antioxidanti
  este energizant si benefic pentru activitati intelectuale
  ajuta le mentinerea igienei si sanatatii orale
  are un gust deosebit, unic, spectaculos, care, prin ritualul traditional de servire, creeaza o oaza de liniste si regasire, de meditatie si pace interioara...
 

Masa neta: 30g

Ceaiul verde Matcha este cel mai cunoscut ceai produse in Japonia. Originile sale sunt strans legate de ritualul religios budist si atat prepararea cat si consumul sau sunt inconjurate de spiritualitate si simbolism. Este un ceai verde pudra, folosit de regula in ceremonia ceaiului, care indeamna le meditatie si introspectie. Conexiunea simbolica intre Matcha si echilibrul mental si emotional se spune ca ofera bautorului satisfactie deplina pentru toate cele 5 simturi. Ceaiul matcha este renumit pentru gustul sau bogat, dulceag si pentru aroma atragatoare.

Este de asemenea apreciat pentru concentratia ridicata de antioxidanti si se foloseste frecvent, mai ales in bucataria est-asiatica, nu doar ca ceai de baut, ci si ca ingredient cu efecte nutritionale benefice si gust specific intr-o multime de articole gastronomice ca prajituri, ciocolata, inghetata. Culoarea specifica il face foarte potrivit ca element de decor cu efecte spectaculoase in produsele culinare, iar concentratia nu foarte ridicata de cafeina il recomanda unei arii raspandite de consumatori.

Acest sortiment contine, pe langa ceai verde matcha japonez si frunze de moringa. Originara din Asia si Africa, Moringa oleifera apartine familiei Moringacea. Este cunoscuta sub multe denumiri, precum copacul-hrean, copacul-copan si copacul kelor. Toate partile componente ale plantei Moringa – rasina, fructe, frunze, scoarta, radacina, seminte si ulei de seminte – au fost utilizate in tratarea diferitelor boli, inclusiv a celor cardiovasculare, a tulburarilor si inflamatiilor. Bogata in vitamina C, Moringa protejeaza organismul de microorganismele daunatoare, mentine un nivel scazut al tensiunii arteriale si colesterolului, protejeaza ficatul si are de 25 de ori mai mult fier decat spanacul, fiind astfel o planta deosebit de benefica pentru organismul uman.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie