Cafea Espresso Caramel

Cafea Espresso Caramel
Cod produs: CE 001

Livrare Expres: 18 Lei
Estimare Livrare, Marţi, 14 apr.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
10,60 Lei

Grabeste-te! Inca 6 persoane se uita acum la acest produs




Pretul afisat este pentru 50g, dar pentru ca reducerea este foarte mare, unitatea de vanzare este de minim 300g.

Cafeaua se comercializeaza boabe. Daca o doriti rasnita, specificati granulatia dorita in comanda, in functie de tipul de cafea pe care il consumati.

 

Istoria exacta a caramelului nu ne este cunoscuta, originea sa pierzandu-se in negura secolelor. Numele sau este prezent in forme asemanatoare in multe din limbile marilor vechi natii coloniale(engleza, franceza, spaniola, portugheza, toate fiind probabil derivate din latinul pentru "trestie de zahar"), insa indiferent de unde provine, acest deliciu a cucerit papilele iubitorilor de dulciuri din intreaga lume. Produs prin incalzirea mai multor sortimente de zahar, caramelul este deosebit de apreciat ca umplutura in bomboane, topping pentru inghetata sau celebra forma solida a caramelelor (in engleza, cunoscute ca Toffee). Acest Espresso de calitate este rezultatul unei compozitii armonioase de boabe de cafea din sortimentul Robusta, atent selectionate de pe culmile muntoase ale Braziliei, ale Africii si Indoneziei.

Procesul de aplicare a aromelor are loc dupa prajirea boabelor de cafea. Boabele sa prajesc mediu, intrucat o prajire prea accentuata ar acoperi aroma cu intensitatea cafelei, in timp ce o prajire mai redusa ar acoperi-o cu aciditatea. Apoi boabele se pun intr-un dispozitiv ce le amesteca lent, fara a le deteriora, de tipul rotatoarelor cu tambur sau amestecatoare cu panglica, si aroma este aplicata treptat, de catre un mecanism presurizat ce produce stropi foarte mici, pentru a acoperi boabele cat mai uniform. Procesul dureaza aproximativ 30 minute.

Acest espresso este potrivit pentru orice iubitor al gustului amarui, intens si subtil picant, insa care nu doreste sa sacrifice dulceata.

 

 

Our high quality espresso is a result of a harmonic compozition of beans from select Brazilians highland plants, fine African raw coffee and raw Robusta from Indonesia.

Taste and Character: This is an Espresso for anyone who loves a spicy, tangy taste experience, but who does not want to miss the sweetness.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie