Prin creearea unui cont vei putea face cumparaturile mai rapid, vei fi la curent cu statusurile comenzilor tale, si vei tine evidenta comenzilor efectuate de tine.
Creaza cont nou
Finca La Reforma a fost infiintata de Rafael Alvarez Lalinde in 1892 pe pantele bogate, umede ale Vulcanului Sfanta Ana. Originar din Columbia, Don Rafael a imigrat in regiune, aducand unele dintre cele mai bune seminte de cafea cu el pentru a incepe o noua mostenire pentru productia de cafea. Patru generatii mai tarziu urmasii sai inca detin si gestioneaza aceasta pereche de ferme mici vecine - initial parte a acestei ferme initiale, care a fost impartita pentru mosteniri - pe versantii fertili ai vulcanului Sfanta Ana.
Copacii de cafea La Reforma sunt cultivati la umbra la o densitate de aproximativ 50%, astfel ei imbogatesc si conserva solul si ofera un habitat important pentru pasari si alte animale salbatice. Copacii sunt gestionațti conform unui program strict de taiere care mentine sanatatea copacilor si imbunatateste rezistenta lor la boli si daunele insectelor. Conditiile excelente de crestere si angajamentul fata de practicile de crestere durabila au ajutat familia sa recolteze unele dintre cele mai bune cafele din aceasta regiune de elita din El Salvador.
Boabele de cafea sunt culese manual atunci cand sunt coapte complet de catre culegatorii care au fost instruiti sa selecteze doar boabe complet mature. Cafeaua este apoi prelucrata in moara moderna umeda a familiei, uscata la soare pe terase si depozitata in instalatia construita special. Acest lucru permite familiei Alvarez sa gestioneze intregul proces de productie - cu detalii minutioase afisate in fiecare etapa. Familia si personalul lor sunt, de asemenea, cuppers calificati.
O cafea care combina atat prelucrarea naturala cat si cea spalata intr-o cească clara si suculenta, dar dulce. Cu note de smochin proaspat, caju si Sultana.