Cafea Skyberry Australia

Cafea Skyberry Australia
Cod produs: C 01

Livrare Expres: 18 Lei
Estimare Livrare, Joi, 18 aug.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
25,00 Lei

Grabeste-te! Inca 12 persoane se uita acum la acest produs
  Pretul afisat este pentru 50g, iar unitatea minima de vanzare este de 250g.

Cafeaua se comercializeaza boabe. Daca o doriti rasnita, specificati granulatia dorita in comanda, in functie de tipul de cafea pe care il consumati.

Cafeaua Skyberry (sau Skyburry cum mai este cunoscuta) este cultivata pe platourile Atherton, situate la 35 mile vest de Cairns, in regiunea Queensland si este una din cele mai rare cafele Arabica din lume, similara cu celebra Jamaican Blue Mountain.
Plantatia Skybury este una din cele mai moderne si eficiente din lume. Australia cultiva foarte putina cafea datorita conditiilor geografice specifice si saraciei de zone cu altitudine suficient de ridicata pentru a produce arabica de calitate. Majoritatea productiei este consumata de piata interna, dar Skyberry este suficient de prestigioasa pentru a asigura disponibilitatea sa pe pietele de export. Este o cafea fina, moderata ca intensitate, insa cu consistenta suficient de siropoasa pentru a fi potrivita in orice moment al zilei. Ideala pentru cafetiera.

Boabele sunt mediu prajite, pentru un gust superb, ciocolatiu. Cafeaua este foarte fina, echilibrata, cu o aroma bogata si note untoase. Aminteste de Jamaican Blue Mountain, dar la o fractiune din pret.

Marca noastra personala - Chez Madame

Cafeaua se comercializeaza boabe. Daca o doriti rasnita, specificati granulatia dorita in comanda, in functie de tipul de cafea pe care il consumati.

 

 

Australia Skyberry (or Skyburry as it is sometimes known) is grown on the Atherton Tablelands, 35 miles west of Cairns in the Queensland region and is one of the world's rarest arabica coffees, similar in style to the revered Jamaican Blue Mountain.

The Skybury Plantation is one of the most modern and efficient in the world. Australia grows very little coffee due to the geographical characteristics of the country, much of it is tropical, has little reliable rainfall and few areas of sufficient altitude to produce good arabica. Most coffee produced is consumed by the home market but Skyberry is of sufficient prestige to ensure that it is available for the export market! It is as smooth, mild coffee which is greatfor drinking at breakfast but is full bodied enough to make it suitable for most times of the day. Ideal for use in a cafetiere.

Our Australian Skyberry beans are medium roasted to give a superb chocolaty, well rounded cup. In the cup it is very smooth, balanced with rich flavour and a full body, with great buttery tones. It reminds of Jamaica Blue Mountain, but at a fraction of the price.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie