Cafea Perl Ngila Estate Tanzania

Cafea Perl Ngila Estate Tanzania
Cod produs: C 18

Livrare Expres: 18 Lei
Estimare Livrare, Joi, 17 iun.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
24,95 Lei

Grabeste-te! Inca 10 persoane se uita acum la acest produs




  Pretul afisat este pentru 50g, iar unitatea minima de vanzare este de 250g.

Cafeaua se comercializeaza boabe. Daca o doriti rasnita, specificati granulatia dorita in comanda, in functie de tipul de cafea pe care il consumati.

Plantatia este situata in Districtul Karatu pe pantele craterului Ngorongoro, inconjurata de rezervatia naturala forestiera Ngila. Altitudinea variaza intre 1600-1800 metri deasupra nivelului marii, cu sol vulcanic si precipitatii anuale intre 800-1200 mm. Varietatile de cafea cultivate aici sunt Kent, Bourbon, N si K. Plantatia a fost inceputa in seculul 20 de o familie germana si mai tarziu, dupa al doi-lea razboi mondial, preluata de fermieri britanici, care in 1990 au vandu-o familiei germane Rudolf Meyer. De atunci suprafata cultivata a fost marita substantial, si au fost aduse sisteme de irigare si noi echipamente de procesare.

De mai bine de zece ani cafeaua de pe plantatia Ngila a fost recunoscuta ca una din cele mai bune cafele Arabica procesate cu apa din zona craterului Ngorongoro. Apa Rauilui Endore, ce strabate parcul national Ngorongoro este folosita pentru fermentarea si curatarea boabelor de cafea Arabica, uscata la soare, cu boabe mari de o densitate ridicata si culoare gri-verzuie.

Intensitatea cafelei este ridicata, textura fina, aciditate medie, cu note citrice si lasa in gura o aroma ciocolatie.

Cafeaua se comercializeaza boabe. Daca o doriti rasnita, specificati granulatia dorita in comanda, in functie de tipul de cafea pe care il consumati.

 

 

The estate is situated in the Karatu District on the slopes of the Ngorongoro crater and surrounded by the Ngila Forest reserve. The altitude ranges between 1600-1800 meters above sea level, with volcanic soil, annual rainfal ranges between 800-1200 mm per annum. Coffee varieties are Kent, Bourbon, N and K. It was started in the 20th century by a german family and later taken by british farmers after the second world war, who in 1990 sold it to a German Family, Rudolf Meyer. Since then the coffee area has expanded, irrigation technology and new processing equipment has been installed.

Since more than ten years Ngila coffee has found recognition as one of the finest washed Arabica coffees from Ngorongoro crater. The water from the Endore stream, coming from Ngorongoro National Park is enhancing Ngila finest coffee. The coffee is mild washed, sun dried Arabica, with grain characterisitcs that are bold in size, grayish green and closed centre cut.

Cup profile is strong, with a good body and mild citrus acid with excellent flavour and a chocolaty aftertaste.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie