Cafea Finca Rosenheim Peru

Cafea Finca Rosenheim Peru
Cod produs: C 21

Livrare Expres: 18 Lei
Estimare Livrare, Miercuri, 01 feb.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
39,75 Lei

Grabeste-te! Inca 5 persoane se uita acum la acest produs
  Pretul afisat este pentru 50g, iar unitatea minima de vanzare este de 250g.

Cafeaua se comercializeaza boabe. Daca o doriti rasnita, specificati granulatia dorita in comanda, in functie de tipul de cafea pe care il consumati.

De foarte multi ani, familia Rosenheim din Villa Rica - Peru produce cele mai bune sortimente de cafea peruana. Situata la o altitudine de 1600 metri in padurile tropicale ale Muntilor Amazonieni, celebra plantatie este certificata de asociatia “Rainforest Alliance” ce onoreaza prin acreditatea sa companiile ce respecta cu strictete toate reglementarile cu privire la grija fata de mediu, plantele si animalele din habitat si chiar de muncitorii implicati in aceasta activitate. O foarte mare atentie este astfel acordata protejarii florei si faunei regionale, care la randul lor rasplatesc plantatiile de cafea cu umbra, umezeala si nutrientii natural echilibrati ce se vor reflecta in calitatea exceptionala a produsului final. Boabele de cafea atent alese sunt procesate chiar aici, in ferma. Decorticate prin procesare cu apa, fermentate dupa reteta traditionala, spalate si uscate la soarele, boabele de cafea astfel desavarsite sunt depozitate in silozuri speciale, unde sunt manipulate timp de minim trei luni pentru a capata patina si umezeala necesara. Doar dupa aceasta perioada, cafeaua este vanturata, sortata pe categorii de calitate si pregatita pentru a fi exportata.

Aceasta cafea excelenta este unica in lume. Rafinamentul gustului sau este o incantare pentru simturile oricarui degustator. Tonurile sale fine, florale, nefructate, lemnos-exotice, consistente, usor acide si placut piperate, fac din fiecare inghititura o experienta de neuitat.

Cafeaua se comercializeaza boabe. Daca o doriti rasnita, specificati granulatia dorita in comanda, in functie de tipul de cafea pe care il consumati.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie