Cafea Best of Kenya

Cafea Best of Kenya
REDUS -58%
Cod produs: 14684F

Livrare Expres: 18 Lei
Estimare Livrare, Miercuri, 01 feb.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
32,00 Lei(-58%)
13,40 Lei

Economisesti 19 Lei


Grabeste-te! Inca 6 persoane se uita acum la acest produs
Pretul afisat este pentru 50g, dar pentru ca reducerea este foarte mare, unitatea de vanzare este de minim 300g.

Cafeaua se comercializeaza boabe. Daca o doriti rasnita, specificati granulatia dorita in comanda, in functie de tipul de cafea pe care il consumati.

Promotie Valabila Exclusiv Online

Cafeaua noastra Kenyana vine din zonele muntoase din regiunea sudica a tarii. Cafeaua Kenyana creste la altitudini intre 1500 si 2100 de metri si produce doua recolte anual. De vreme ce doar fructele coapte sunt culese, intreaga plantatie poate fi culeasa manual de pana la 7 ori. Iubitorii de cafea au o preferinta speciala pentru cafelele aromatice din Kenya, ce au o aciditate ridicata, un gust intens si o neobisnuita tenta de fructe de padure. Primii pomi au fost adusi din Etiopia in Kenya in secolul 19. Astazi cafeaua este cultivata pe 1300 de plantatii mari si de catre 600.000 producatori mici, organizati in cooperative.

Gust si caracter: Cafeaua noastra Kenyana este o cafea de top, cu gust intens, fructos si cu note de ciocolata. In amestecurile de calitate, cafeaua Kenyana are rolul de purtator de aciditate.

 

 

Our Kenyan coffee comes from the growing region in the southern highlands. The Kenyan coffee mostly grows at an altitude between 1500 and 2100 meters. There are two crops per year. Since only the ripe coffee cherries are picked, the entire plantation can sometimes be harvested up to sevent times manually. Coffee lovers have a special preference for the aromatic top coffees from Kenya, featuring a fine acidity, an unusual berry-like fruityness and full body. The first trees were brought from Ethiopia to Kenya in the 19th century. Today, coffee is cultivated on 1300 large plantations and by 600,000 small producers in cooperatives.

Taste and Character: Our Kenya coffee is a top coffee with a full body. A first class coffee with a fruity chocolate aroma. In high-quality blends, Kenya coffee is to be found as an acidity carrier.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie