Cafea Best of Guatemala

Cafea Best of Guatemala
REDUS -57%
Cod produs: 5827

Livrare Expres: 18 Lei
Estimare Livrare, Miercuri, 19 ian.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
29,95 Lei(-57%)
12,95 Lei

Economisesti 17 Lei


Grabeste-te! Inca 7 persoane se uita acum la acest produs
Pretul afisat este pentru 50g, dar pentru ca reducerea este foarte mare, unitatea de vanzare este de minim 300g.

Cafeaua se comercializeaza boabe. Daca o doriti rasnita, specificati granulatia dorita in comanda, in functie de tipul de cafea pe care il consumati.

Promotie Valabila Exclusiv Online

Cafelele cultivate in Guatemala sunt de obicei procesate cu apa (spalate), si tind sa fie cafele fine de intensitate medie sau ridicata si cu gust bogat.

In particular, cafelele Strictly Hard Bean, cultivate in Atitlan si Antigua, zone muntoase bogate in culturi de cafea, prezinta aceste calitati si de asemenea o aciditate florala, adesea condimentata sau asemanatoare ciocolatei.

O aciditate mai scazuta se gaseste printre cafelele cultivate in zonele muntoase expuse Marii Caraibilor sau Oceanului Pacific (de exemplu San Marcos), si aceste cafele tind sa aiba un gust mai fructos...

Marca noastra personala - Chez Madame

 


 

Coffees grown in Guatemala are typically wet-processed (washed), and tend to be have a full or medium body and a rich flavor.

In particular the Strictly Hard Bean coffees grown in the Atitlan and Antigua coffee growing regions in the country's central highlands exhibit these qualities as well as a floral acidity that is often spicy or chocolaty.

A lighter acidity is found among the coffees grown in mountain areas exposed to the Caribbean or exposed to the Pacific Ocean (e.g., San Marcos), and these coffees tend to exhibit more of a fruity acidity and flavor.

Our Personal Brand Chez Madame

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie