Cafea Balmaadi Estate India

Cafea Balmaadi Estate India
Cod produs: C 09

Livrare Expres: 18 Lei
Estimare Livrare, Miercuri, 01 feb.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
24,95 Lei

Grabeste-te! Inca 7 persoane se uita acum la acest produs
  Pretul afisat este pentru 50g, iar unitatea minima de vanzare este de 250g.

Cafeaua se comercializeaza boabe. Daca o doriti rasnita, specificati granulatia dorita in comanda, in functie de tipul de cafea pe care il consumati.

Plantatia Balmaadi este situata in districtul Nilgiris al statului sudic Tamil Nadu din India. Face parte din grupul O'Valley de plantatii dezvoltate cu mai bine de 150 de ani in urma. Casa a misterioaselor triburi Toda, Balmaadi este astazi o plantatie de renume. Acolo se cultiva ceai, cafea, cardamom si stevie la inaltimi intre 1200 si 1800 metri.

Cafeaua cultivata acolo creste la inaltimi superioare altor plantatii, in umbra naturala a pomilor shola, albitie, ficus cedru, arbore african neem. O vale plina de viata, neatinsa de mana brutala a omului si care trebuie sa fie protejata de distrugerea provocata de chimicale si modernizare. Pentru asta, la Balmaadi se produce si se foloseste exclusiv ingrasamant natural.

Fructele coapte de cafea sunt culese manual in noiembrie, curatate, spalate si uscate la soare. Nici un fel de agent chimic nu este folosit in nici o etapa a procesului. Boabele sunt apoi stocate in saci de iuta, la temperatura ambienta, in asteptarea procesarii ulterioare, in cafea curata. Balmaadi este un producator mic, de cafea superioara, cultivata la altidudine ridicata. Standardele aspre de calitate ala Coffeelab, Bangalore si IMO, Elvetia reprezinta etalonul de referinta pentru calitatea acestei cafele. Suntem mandri de aceasta cafea pentru excelenta in calitate si pentru metodele organice folosite la procesare. Intelegem semnificatia lor si aportul pe care il aduc la cresterea calitatii vietii.

Marca noastra personala - Chez Madame

Cafeaua se comercializeaza boabe. Daca o doriti rasnita, specificati granulatia dorita in comanda, in functie de tipul de cafea pe care il consumati.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie