Detoxifiere si Intretinere

7 ALIMENTE MINUNE PENTRU DETOXIFIEREA DE VARA
26 Jun / 2018

7 ALIMENTE MINUNE PENTRU DETOXIFIEREA DE VARA

Comentarii: 0

Vara este un moment minunat pentru detoxifierea organismului deoarece fructele si legumele proaspete, care usureaza acest proces, pot fi gasite pretutindeni. Desi este foarte importanta pentru organism, dieta de detoxifiere este adoptata de aproximativ 40% din populatie.

Ceai de ghimbir
07 Jun / 2016

Ceai de ghimbir

Comentarii: 0

Indiferent de modul in care alegeti sa il consumati, fie sub forma de condiment sau in sucuri naturale, ghimbirul va va surprinde şi energiza organismul, prin gustul aparte si beneficiile aduse sanatatii...

Cum sa ne detoxifiem organismul cu ceai
08 Jun / 2016

Cum sa ne detoxifiem organismul cu ceai

Comentarii: 0

Detoxifierea organismului reprezinta o preocupare tot mai prezenta in vietile noastre. Principalul motiv pentru care trebuie sa ne ingijim de detoxifierea organismului este simplu: stilul de viata ne poate pune la incercare corpul. Desi, in conditii normale, organismul are capacitatea de a se curata singur, cresterea nivelului de stres, absenta exercitiilor fizice, constipatia, dieta necorespunzatoare si stilul de viata nesanatos, la care se mai adauga si cresterea toxinelor din mediu pot pune mare presiune asupra organismului. Si cum nu putem evita in totalitate toxinele, este important sa ne ajutam corpul sa le elimine.

Afişare 1 - 6 din 6 (1 Pagini)