Prin creearea unui cont vei putea face cumparaturile mai rapid, vei fi la curent cu statusurile comenzilor tale, si vei tine evidenta comenzilor efectuate de tine.
Creaza cont nou
Grabeste-te! Inca 6 persoane se uita acum la acest produs
Overview
Acest gaiwan este lucrat si pictat manual, cu imagini ce evoca un peisaj pitoresc cu un rau de munte. Capacul este de asemena decorat cu un un pestiso...
Acest gaiwan este lucrat si pictat manual, cu imagini ce evoca un peisaj pitoresc cu un rau de munte. Capacul este de asemena decorat cu un un pestisor lucrat in portelan. Apa este leaganul vietii si simbolizeaza adaptabilitate, fertilitate si puritate, iar pestii sunt simbol al transformarii, al evolutiei si al creatiei. Muntii au insemnatate simbolica variata, in functie de context si cultura. Ei pot reprezenta obstacole dificile sau dimpotriva, urcusul catre elevarea spirituala si crestere. De asemenea, fiind una dintre cele mai impresionante si statornice forme de relief, muntii pot sugera putere, imortalitate, divinitate...
Bol chinezesc cu capac si farfurioara, inventat in timpul dinastiei Ming si ramas de atunci cel mai popular instrument pentru facut ceai in China, gaiwanul este folosit atat la prepararea infuziilor (mai ales in cazul ceaiurilor ce necesita mai multe infuzii scurte) cat si la consumul ceaiului. Maestrul Lu Yu scria ca acest vas trebuie sa fie suficient de mare pentru a acomoda ustensilele si actiunile infuzarii, dar suficient de compact pentru a putea fi tinut confortabil in mana in timpul consumului. Aceasta descriere este destul de liberala si gaiwane se produc astazi in dimensiuni foarte variate. In mod traditional, ceaiul se consuma direct din gaiwan, folosind capacul pentru a tine frunzele deoparte. Capacul poate fi de asemenea folosit pentru amestecare, iar farfurioara este deosebit de utila atunci cand infuzia preparata are temperatura mai mare, insa de obicei gaiwanul se foloseste pentru ceaiuri mai delicate, ce necesita temperaturi de infuzare mai reduse. Gaiwanul este cel mai potrivit pentru prepararea ceaiurilor oolong si Pu Erh, datorita proprietatilor aceastor ceaiuri de a putea fi infuzate de mai multe ori.
Dimensiunile reduse si modul facil de operare fac ca gaiwanul sa fie de asemenea unul dintre cele mai comod de folosit instrumente pentru prepararea ceaiului, mai ales atunci cand suntem in deplasare si dorim sa savuram un ceai fara compromisuri, dar avem la dispozitie o selectie limitata de facilitati.
Detalii Produs
Material: portelan lucrat si pictat manual
Instructiuni
Nu curatati in masina de spalat vase
Nu folositi in cuptorul cu microunde
Garantie
Garantam ca acest produs este original si Compania "Livada Cu Ceai" este autorizata sa comercializeze acest produs, fiind Unic Importator pe Romania