Termometru pentru Ceai in teaca de lemn

Termometru pentru Ceai in teaca de lemn
Cod produs: 41210

Livrare Expres: Gratuita
Estimare Livrare, Vineri, 24 ian.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
149,50 Lei

Grabeste-te! Inca 10 persoane se uita acum la acest produs
Overview

Pentru a bea ceaiul in conditiile optime, in care isi elibereaza intreaga savoare, el trebuie infuzat la temperatura ideala si pentru durata specifica...

Pentru a bea ceaiul in conditiile optime, in care isi elibereaza intreaga savoare, el trebuie infuzat la temperatura ideala si pentru durata specifica. Acestea pot varia destul de mult, in functie de tipul plantelor implicate, nivelul sau stilul de procesare si, nu in ultimul rand, preferintele consumatorului. In general:

  • Ceaiurile verzi japoneze se infuzeaza de obicei la temperaturi mai mici, sub 70℃ si pentru mai putin timp (30-40 secunde pana la 2 minute, in functie de ceai).
  • Ceaiurile albe, oolongurile sau ceaiurile verzi de calitate se infuzeaza la 80℃, iar durata variaza intre 1 si 3 minute.
  • Ceaiurile negre tolereaza temperaturi mai ridicate si pot fi infuzate in apa la 90-100℃ pentru 4-5 minute.
  • Infuziile de plante, rooibos sau fructe sunt de regula cele mai permisive, acceptand de cele mai multe ori apa la temperatura de fierbere si durate de infuzare de 5-10 minute. De obicei insa, nu e nici o problema daca le uitati la infuzat, o exceptie notabila aici fiind salvia, care dupa cateva minute capata un gust amar.


Fiecare ceai din magazinul online "Livada cu Ceai" va avea specificate pe eticheta conditiile ideale de infuzare. Cel mai bine este sa luati ca reper informatiile de pe ambalaj, chiar daca doriti sa experimentati cu intensitatea gustului sau concentratia de cafeina si sa modificati in pasi mici conditiile pana obtineti combinatia perfecta pentru dumneavoastra.

Pentru a va veni in ajutor, acest termometru face foarte usoara potrivirea temperaturii exacte, asa incat fiecare ceasca de ceai sa fie perfecta. Teaca de lemn natural ii da un aspect placut si il face foarte usor de integrat in coltul dumneavoastra de ceai.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie