Prin creearea unui cont vei putea face cumparaturile mai rapid, vei fi la curent cu statusurile comenzilor tale, si vei tine evidenta comenzilor efectuate de tine.
Creaza cont nou
Pentru pastrarea optima a Ceaiului, cateva conditii specifice trebuiesc indeplinite.
In primul rand, umezeala trebuie sa lipseasca cu desavarsire. Dupa cum stim deja, ceaiul isi elibereaza aroma in apa, si nu vrem sa "infuzam" ceaiul inainte de a-l infuza...
De asemenea, apa contine oxigen, si oxigenul este un factor ce influenteaza puternic gustul ceaiului. In functie de tipul ceaiului si intentia plasarii sale in container (invechire sau pastrarea prospetimii), aerul trebuie sa lipseasca sau sa fie prezent in diverse masuri.
Temperatura accelereaza oxidarea, desi in mod ironic este cea care o si stopeaza, asa ca pentru anumite sortimente de ceai este recomandata chiar refrigerarea.
Radiatia ultravioleta afecteaza negativ majoritatea organismelor, iar ceaiul nu face exceptie. Mai ales ca, dupa ce a fost cules, nu mai are vitalitatea regenerativa a plantei vii. Evitati expunera la lumina directa, chiar si artificiala.
Nu in ultimul rand, feriti ceaiul de raftul cu condimente. In anumite conditii, de exemplu parfumarea anumitor sortimente, proprietatea ceaiului de absorbi mirosul ambiant este un plus, insa poate cu usurinta sa devina un minus, daca pastrati ceaiul in apropierea unor surse olfactive nepotrivite.
Aceste cutii produse in Japonia sunt destinate pastrarii Ceaiului in conditii reduse de iluminare si umezeala. Capacul se inchide cu garnitura de silicon, pentru o mai buna izolare, si constructia din metal garanteaza ca aceste cutii vor supravietui fara probleme eventualelor accidente sau copiilor si vor mentine ceaiul dumneavoastra proaspat vreme indelungata.
Designul lor simplu, cu flori in culori vii le da o nota vesela, numai potrivita cu vancanta. Dimensiunile compacte le fac, de asemenea, foarte potrivite pentru calatorii.