Cutie pentru Ceai "Doua Portrete Celebre"

Cutie pentru Ceai "Doua Portrete Celebre"
Cod produs: 34134

Livrare Expres: 18 Lei
Estimare Livrare, Miercuri, 07 dec.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
89,50 Lei

Grabeste-te! Inca 8 persoane se uita acum la acest produs
Overview

Peretii exteriori ai acestei cutii infatiseaza o reproducere dupa un portret al actorului Otani Oniji III, pictat de celebrul pictor japonez Tōshūsai ...

Peretii exteriori ai acestei cutii infatiseaza o reproducere dupa un portret al actorului Otani Oniji III, pictat de celebrul pictor japonez Tōshūsai Sharaku pe jumatatea albastra si "Fata ce sufla sticla" a lui Kitagawa Utamaro, unul dintre cei mai influenti pictori japonezi ai stilului Ukio-e, pe partea rosie. Oniji era recunoscut atat pentru portretizarile extraordinare de anti-eroi cat si pentru calitatile de dansator, fiind primul care a introdus barbati in dansuri care inainte erau executate traditional exclusiv de femei. Kitagawa Utamaro pe de alta parte, si-a castigat o buna parte din faima prin studiile aspura naturii, in special prin carti ilustrate despre insecte. 

Cutia este produsa in Japonia si serveste la pastrarea Ceaiului in conditii reduse de iluminare si umezeala. Cu un al doi-lea capac in interior, pentru o mai buna izolare si facuta din metal, aceasta cutie va mentine ceaiul dumneavoastra proaspat vreme indelungata.

 

Detalii Produs

  • Dimensiuni: inaltime 8 cm/diametru 7.8 cm
  • Capacitate: aprox 60g 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie