Prin creearea unui cont vei putea face cumparaturile mai rapid, vei fi la curent cu statusurile comenzilor tale, si vei tine evidenta comenzilor efectuate de tine.
Creaza cont nou
Mod de preparare: adaugati 2-3 lingurite in aproximativ 250ml de lapte cald (sau apa) si amestecati bine.
Consistenta sa este bogata, fara a fi insa prea cremoasa, un echilibru perfect care o face foarte usor de consumat. Gustul intens ce aminteste in mod placut de ciocolata, dulceata si textura sa fina fac, de asemenea, sa treaca foarte usor neobservat intervalul dintre umplerea cestii si golirea ei...
Cacao este originara in bazinul amazonian si a jucat un rol deosebit de important in economia si cultura popoarelor din aceste regiuni, fiind cunoscuta si apreciata atat de azteci cat si de mayasi. Chiar daca astazi cea mai mare parte din productia mondiala apartine Africii si Asiei, traditiia milenara ce a oferit lumii cel mai iubit dintre deserturi a lasat o amprenta adanca in viata popoarelor americane si se pot gasi si astazi sate, mai ales in America Centrala, in care oamenii culeg, curata si piseaza manual cacao, cu pitre de macinat, pentru a se bucura de gustul inconfundabil al plantei cunoscute ca "mancarea zeilor".